![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Did ya miss me?
M-ați uitat? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Din 50 și ceva de persoane care au vizualizat postarea, doar unul a avut curajul să scrie ceva?.. din păcate și acela era de o altă religie decât creștin ortodoxă.
Cin' să fiu? Păi cred că o să-ți dai seama pe parcurs dacă nu ți-a picat fisa. Oricum îți mulțumesc pentru întrebare. Ca Trimis vă spun că Fariseul din pildă avea un băiat și vameșul avea un băiat și o fată. Băiatul fariseului mergea la o școală de cartier și copiii vameșului la un liceu mai mare situat undeva aproape de centru. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca este neinteresant :)
|
||||
|
||||
![]()
Numa' eu m-am uitat de vreo 50 și ceva de ori, pentru că nu mi-a venit a crede ochilor că te-ai întors.
P.S. Cine ziceai că ești?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sau unul dintre prooroci? Ori frumoasa din padurea adormita?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@flying:'Esti Mesia pe care il asteapta iudeii?'
@DragosP:'Cine ziceai că ești?' @abaaaabbbb63:'Cine esti?' @crinrin:'Sau unul dintre prooroci? Ori frumoasa din padurea adormita?' Sunt 2x, RoboCop Terminator 7 ... hasta la vista baby, vaya con Dios. La școală băiatul fariseului purta blugi și păr lung; băiatul vameșului purta tot blugi și părul lung iar fata vameșului purta fuste peste genunchi și cordeluță. Copilul fariseului și copiii vameșului nu s-au știut niciodată și nu se cunoșteau deși locuiau în același oraș mare. Ei mergeau la școli diferite. |
|
|||
|
|||
![]()
vso66 sau vso666. :)
|
|
||||
|
||||
![]()