Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2023, 19:16:38
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit Sa studiez creierul uman si cum pot sa il ajut.Asta vreau sa fac tot restul vieții.

Credeți că ma pot vindeca astfel? Studiind si aplicand singur acasă din cărți despre creierul uman si cum poti sa tii-l ajuti? Asta vreau sa fac întreaga viata de acum incolo, până voi reuși sa ma vindec.Voi citi carti despre creier și cum sa îl ajuți.Am materiale multe despre neuropdihologie neurostiinte,psihologie teoretuca practica,motivationals etc
Și dacă este ceva ce îmi place la fel de mult ca dulciurile este studiul medicinii și mai ales a creierului uman,am citit câte ceva pana acum și am rămas fascinat despre darul care ni l-a oferit Dumnezeu sau Putetea Superioara si Inteligenta creierul uman.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2023, 12:04:15
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Credeți că ma pot vindeca astfel? Studiind si aplicand singur acasă din cărți despre creierul uman si cum poti sa tii-l ajuti? Asta vreau sa fac întreaga viata de acum incolo, până voi reuși sa ma vindec.Voi citi carti despre creier și cum sa îl ajuți.Am materiale multe despre neuropdihologie neurostiinte,psihologie teoretuca practica,motivationals etc
Și dacă este ceva ce îmi place la fel de mult ca dulciurile este studiul medicinii și mai ales a creierului uman,am citit câte ceva pana acum și am rămas fascinat despre darul care ni l-a oferit Dumnezeu sau Putetea Superioara si Inteligenta creierul uman.
Pai daca vrei sa-ti stii creierul atunci priveste in creierul tau cu mare atentie si da-ti seama ce se intampla. In loc sa te uiti in carti, priveste in tine insuti si da-ti seama ce lucrari are mintea ta. Nevand un dreptar nu vei stii ce e bine si ce e rau deci ia-ti un dreptar de spovedanie si treptat vei putea opri lucrarile patimilor ce pun stapanire pe creierul tau, prin lucrarea smereniei dreptei credinte.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 19.07.2023 at 16:43:57.
Reply With Quote
Răspunde