![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Credeți că ma pot vindeca astfel? Studiind si aplicand singur acasă din cărți despre creierul uman si cum poti sa tii-l ajuti? Asta vreau sa fac întreaga viata de acum incolo, până voi reuși sa ma vindec.Voi citi carti despre creier și cum sa îl ajuți.Am materiale multe despre neuropdihologie neurostiinte,psihologie teoretuca practica,motivationals etc
Și dacă este ceva ce îmi place la fel de mult ca dulciurile este studiul medicinii și mai ales a creierului uman,am citit câte ceva pana acum și am rămas fascinat despre darul care ni l-a oferit Dumnezeu sau Putetea Superioara si Inteligenta creierul uman. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.07.2023 at 16:43:57. |
|