Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.11.2024, 13:18:47
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit G. SIMION: „SATANA să trăiască!” / „Îs tînăr, apuc să fac mai multe FĂRĂDELEGI (...)”

În titlu sînt doar câteva dintre replicile incalificabile atribuite escrocului politic George Simion (AUR) dintr-o discuție atribuită cu un candidat PSD la parlamentare. Înregistrarea așa cum a fost transmisă aseară la TV, inclusiv transcrierea pe sait:

G. SIMION: „SATANA să trăiască!” / „Îs tînăr, apuc să fac mai multe FĂRĂDELEGI (...)”
https://www.youtube.com/watch?v=KcaFdUhjA8Q

https://www.b1tv.ro/politica/inregis...l-1530548.html

Pot exista mai multe interpretări ale unor astfel de abordări atribuite impostorului și escrocului politic G. Simion, însă din punctul meu de vedere cred că pentru un pretins creștin, conservator etc (așa cum se pretinde Georgică „CHE GARGARA”) folosirea unor astfel de apelative, expresii, fraze etc ar fi ceva foarte în neregulă chiar și vorbind „în bășcălie”, oricum este foarte grav și mie îmi este clar că personajul are probleme foarte mari, chiar și numai ascultând astfel de exprimări ale acestui ciocoi pestilențial. Pe mine însă nu mă miră ieșirile în decor ale acestui escroc și trădător odios, avînd în vedere că am enunțat și argumentat de mai multe ori cu privire la „caracterul” absolut incalificabil al acestui parvenit Georgică „Sătănel”.

Exprimarea aia cu „îs mai tînăr” etc mi se pare veridică, avînd în vedere că el întotdeauna a folosit astfel de exprimări, probabil neavînd prea multe de spus și trebuind să livreze niște „umplutură”. Când i se regizase cearta aia cu Șerban Nicolae de la PSD, la fel vorbea despre vîrsta lui fragedă; ulterior în multe alte ocazii făcea la fel, doar că mai înainta în vîrstă. În urmă cu 4-5 ani „amenința” clasa politică în legătură cu faptul că el avea „doar 34 de ani”; acum la fel se bate cu cărămida că are doar în jur de 40 de ani. Deci la el este vorba despre niște tertipuri recurente, de aceea mi se pare veridică această înregistrare, deși sînt mai multe argumente în sprijinul acestei teze.

A, că se insinuează „blatul” acestui nemernic și escroc trădător cu PSD, păi există foarte multe argumente în legătură cu protejarea de către PSD a tot felul de blestemății săvîrșite de golanul „sandilău”, după cum el însuși se prezenta pe sine.
Vechi 20.11.2024, 20:45:38
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

https://www.digi24.ro/stiri/actualit...atanel-3014063

Boți de inteligență artificială care modifică bucăți din conversație, discuție veche de mai bine de 5 luni, parte din convorbire dată de un apropiat trădător spre presă.