![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi-a venit brusc revelatia asta !
S-a instalat in mintea mea si a inceput sa glasuiasca , sa gaseasca solutii pentru fiecare aspect. E ca diferenta dintre un mut si un orator, dintro data mutul parca a prins glas. Toate cautarile mele, toate schimbarile mele rapide de pozitie, toate uscaciunile urmarii concrete a unor percepte in care sperai ca sunt adevarate, dar nu-ti miscau deloc sufletul ,dintr-odata devin simfonie si izvor. E o revelatie imi zic, una din acele scurte atingeri ale harului ,in care pe moment toul iti pare posibil dar a 2 a zi te pierzi, nu mai poti sustine entuziasmul zilei de azi. Ba chiar e si un model imi zic: samanta care cade pe loc stancos, infloreste de indata , dar nu are radacina, si arsita soarelui o doboara, caci nu are pamant bun. De cand scriu pe aici am tot deschis topicuri in care a 2-a sau a 3-a zi nu mai credeam ,deoarece sufletul ma trada, de fapt ma aducea pe calea cea buna . Caci posibil ce scriam nu era ok, si atunci constiinta imi sereva dusul trezirii , prin ea sau prin altii... Dar acum parca e altfel. Parca am convingerea ca daca raman in Hristos , macar in Cuvantul sau , daca nu mereu in Duhul Sau, atunci fiecare clipa, in viata reala , sau in singurateta sufletului meu ,sau in chinuiala mea de a intelge Biserica, sau chiar scriind si aici, totul poate fi cu folos. Pentru ca fiecare ocazie , fiecare om nou intalnit, fiecare gand care il ai , te poate apropia de Hristos, daca tinta ta e mereu doar El. Nu e vorba de eul tau aici, nu conteaza cum esti,bun sau rau, e vorba sa il cauti pe El. Pe El fara intermediari, direct, asa cum e , prin Cuvantul sau,prin porunca Sa, prin iubirea de ceilalti, prin cufundarea eului tau in EL. Poate il gasesti la Biserica, poate pe stadion, poate in familie,poate pe forum, peste tot unde esti tu , acolo e si El. Dar nu oricum, ci doar luand ceva din fiinta Lui : un cuvant, o promisiune a nemuririi,o dezvaluire a Tatalui ceresc si mai ales dragsotea de aproapele , doar asa te poti intalni cu El. El este fiul Tatalui ceresc, care S-a facut om, pentru ca tu omule , nu doar sa vezi, ci si sa capeti chipul Sau. |
|
|