![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bogdan, incearca alta data cu www.crestinortodox.ro si apoi intri pe forum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In aceeasi ordine de idei, mai exista forumul sihastru.net/forum, ca nici ala nu imi mai merge de citeva luni? Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ti se mai intimpla asta faci asa: intri in Start, apesi pe Run, scrii acolo cmd ca sa intri in Command Prompt, dupa care iarasi scrii in fereastra neagra asa: ping www.crestinortodox.ro ca sa vezi ce TTL ai, cate pachete de date pierzi si cat este round tripul. Pentru ca de fiecare data cand intram pe un site, noi avem un raspuns de la adresa IP a serverului pe care e siteul, iar daca TTL-ul e zero de aceea nu iti merge, ca nu primesti nimic din transferul de date.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bogdan mi s-a intamplat si mie la fel si eram disperata ca nu intelegeam de ce altora le merge iar mie nu.a fost ceva foarte ciudat.o data cand am intrat pe site-ul crestinortodox m-am vazut logata cu numele de steffy.alta data am pus o prietena din bloc sa acceseze si ea site-ul sa vad daca merge,iar la ea a mers si apoi,imediat a mers si la mine.si de doua ori mi s-a intamplat la fel.dupa ce intra ea,puteam sa intru si eu dar daca vroiam sa intru pe vreo pagina,imi dadea din nou eroare.
situatia s-a rezoolvat de-abia dupa ce mi-am formatat calculatorul.multumita lui Dumnezeu am luat un virus si a fost nevoie sa chem pe cineva sa-l formateze.de-abia atunci am putut sa reintru pe forum |
|
||||
|
||||
![]()
Merge perfect tot timpul si eu il accesez de pe mobil. www.crestinortodox.ro
|
|
|||
|
|||
![]()
:( poate ma poate lamuri si pe mine cineva intr-o privinta: de ce de fiecare daca cand intru pe forum ma directioneaza direc la sctiunea Iudaism, Evanghelia lui Iuda????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ma supar. dar e simplu, trebuie sa stii doar niste amarate de comenzi pe care le scrii pur si simplu. :) round tripul este in asa fel incat pot intra pe acest forum, ;) scrie si tu ping in windows>run>cmd si ai sa vezi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ideea asta e falsa sau de unde a aparut? | victortiti89 | Exorcismul | 4 | 23.07.2011 22:36:45 |
Unde a fost Iisus in timpul celor trei zile dintre moartea si invierea Sa? | lacrimi | Din Noul Testament | 18 | 24.09.2010 07:18:50 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Unde a fost raiul? | partenie | Din Vechiul Testament | 19 | 27.10.2009 15:07:20 |
forumul crestinortodox la pro tv | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 31 | 14.12.2007 06:56:58 |
|