![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Incredibil! Ce face acum Vaticanul este de o montruozitate iesita din comun.Oare ce este in capul acestor oameni care se mai si numesc crestini?Si multe voci indica faptul ca ortodocsii si catolicii trebuie sa se reuneasca?Niciodata!!!!Cu o astfel de mentalitate,draceasca,nu se pot numi crestini.
DUMNEZEU SA NE AJUTE |
|
|||
|
|||
![]()
Lasa-ti-i domle pe catolici in pace...
Nu a zis Vaticanul sau Papa ca exista extraterestri ci un om de stiinta care este preot catolic. Papa nu a declarat nimic in legatura cu aceasta nici nu s-a facut vreun conciliu al episcopilor catolici care sa zica asa ceva. Domle daca Duhul Sfant vrea sa readuca BC la Biserica Ortodoxa (normal catolicii au sa renunte la filioque) e foarte normal ca o sa se faca asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Ei sa nu exageram. Din cate am inteles eu, Vaticanul nu a spus ca exista extraterestri. A spus ca daca ei exista, atunci si ei sunt creatia lui Dumnezeu. Diferenta mare, nu-i asa? Si chiar asa este. Daca ei ar exista, tot creatia lui Dumnesu ar fi. Doar ca noi nu stim daca exista sau nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
mai oamenu buni....extraterestri pot fi si bacteriile de pe o planeta,viermii de pe alta,nu omenire,un microb,o mica vietate,minuscula,pana la urma nimeni nu stie...dar ganditi-va ,singuri ? In Univers? poate Dumnezeu a mai facut ceva pe alta planeta,mai exista viata...nimeni nu stie....
|
|
|||
|
|||
![]()
fratilor si parintele Cleopa a zis ca exista extraterestri si ca sunt demoni
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt demoni care s-au adaptat vremurilor noastre.
asa cum pot intra in pisici si oameni assa pot sa se transforme in diferite forme si imagini |
|
|||
|
|||
![]()
Nu Vaticanul a zis ci un om de stiinta care este si preot catolic a zis.
Este o diferenta intre ce zice un preot catolic si ce zice Vaticanul adica BC. Papa actual nu a zis nimic despre aceasta si nici conciliul episcopal al BC. |
|
|||
|
|||
![]()
dar de ce va intereseaza pe voi daca exista sau nu? are importanta? ??? eu unul nu cred. credeti voi ca e posibil sa mai existe in univers o planeta identica pamantului? nu as zice. asa ca eu imi continui viata aici, pe pamant.... :D
|
|
|||
|
|||
![]()
nu mai exista o planeta identica pamantului dar poate mai exista viata de orice fel...bacterii,virusi,insecte etc
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Extraterestrii | mekahekaleka | Generalitati | 4 | 14.01.2013 13:52:49 |
Nu exista | cristiboss56 | Vrajitoria | 14 | 25.05.2007 20:16:27 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|