![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vizitati Schitul Sfanta Maria-Cricov din Jercalai ( Urlati ) - Prahova
Url : [link=http://manastirea-jercalai.moonfruit.com/] E-mail : manastirea_jercalai@yahoo.com In judetul Prahova, la cateva sute de metri de orasul Urlati, pe malul stang al Cricovului Sarat, se afla Schitul Sfanta Maria-Cricov, schit se s-a impus in randul lacasurilor de cult ortodoxe datorita bisericutei de lemn care se remarca atat prin armonia desavarsita a proportiilor, cat si mai ales prin frumusetea picturii interioare de mare valoare artistica. Purtata ca o corabie pe valurile vremii, biserica de lemn a Schitului Sfanta Maria-Cricov, sol al artei transilvanene pe meleagurile Munteniei, isi primeste cu dragoste inchinatorii care vin sa se roage la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului adusa de la Sfantul Mormant si la Sfintele Moaste de la Bethleem, participand cu dragoste si credinciosie la Sfanta Liturghie si la Sfantul Maslu. Va asteptam cu drag si pe voi ! Asteptam impresii despre site-ul nostru ! Daca sunteti interesati in schimb de link-uri contactati-ne ! Administrator site : Dorin Angelescu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Staret : Protosinghel CLEOPA FLORESCU
Schitul Sfanta Maria-Cricov - Jercalai Arhiepiscopia Bucureștilor - Mitropolia Munteniei și Dobrogei Adresa : Jercalai - Urlati , cod 106304 , Jud. Prahova Telefon : 0244 - 271458 |
|
|||
|
|||
![]()
frumos site aveti, foarte profesionist lucrat. mi-a placut f, mult pagina de titlu si galeria foto, felicitari!
dau eu link-ul inca o data, pentru cei care vor sa il acceseze direct de aici: http://manastirea-jercalai.moonfruit.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca aveti drum prin Prahova spre Buzau abateti-va cativa kilometri si la Manastirea Jercalai si nu ve-ti regreta nici o clipa hotarare luata. |
|
|||
|
|||
![]()
http://manastirea-jercalai.moonfruit.com/ Hristos a inviat !
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost saptamana trecuta la Sf. Manastire Jercalai, mai exact la Sf. Mastu, sambata de la ora 5. A fost o slujba deosebita. Am ramas impresionata si deabia astept sa ajung si sambata viitoare acolo. Sa-i dea Dumnezeu sanatate Preacuviosului Parinte Cleaopa Florescu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna!
Cum pot ajunge din Bucuresti la Manastirea Jercalai? Nu am masina personala si as vrea sa merg sambata la Sf. Maslu. Multumesc anticipat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca e la gara la Ploiesti maxi taxi ce pleca spre Buzau.Dar nu stiu orele. Urlati e la jumatatea distantei intre Valea Calugareasca si Mizil. E posibil sa fie si tren personal din Ploiesti Sud ,dar iar nu stiu orele. Last edited by anita; 28.06.2010 at 15:12:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna Anita!
M-ar interesa mai multe detalii: exista vreun microbuz din Bucuresti care ajunge acolo? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Schitul Sihla | lucian-liviu | Intrebari utilizatori | 0 | 04.06.2011 19:06:41 |
schitul Lainici | Mtcrysty17 | Generalitati | 8 | 29.10.2010 20:15:11 |
Schitul Darvari | Durostorum | Generalitati | 2 | 16.10.2010 20:58:06 |
Schitul Horia | mihaellaa | Intrebari utilizatori | 1 | 30.09.2010 21:42:35 |
Schitul Darvari | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 13.01.2010 20:12:00 |
|