Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2008, 12:27:02
biturica25 biturica25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Implicit

am nevoie destul de urgent de niste vederi de la diferite manastiri din vestul romaniei (nicula , hodos-bodrog..etc)iar eu, din nefericire nu pot ajunge la aceste manastiri sa le cumpar de acolo...prin urmare v-as ruga daca ati putea sa imi spuneti de unde as putea sa imi procur aceste vederi ...le pot gasi la librarii?multumesc
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 12:37:24
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

DE CE NU INCERCI PE NET?
dau si eu cu parerea.. e imposibil sa nu gasesti.. copiezi pe un cd si in cazul in care nu ai acasa un xerox reusesti la orice centru foto
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 12:39:33
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

uite intr-o juma de minut am gasit chiar pe acest site o gramada de imagini cu manastire4a Nicula
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 13:34:14
biturica25 biturica25 is offline
Junior Member

Implicit

multumesc marina :) dar eu as fii vrut sa le cumpar eu insumi ..aas dori sa fie niste vederi din carton ca pe net am incercat si eu dar nu au aceeasi calitate...:)
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 13:44:38
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

dar poti sa le iei de pe net(poze artistice cu manastiri) si sa le scoti unde se developeaza pozele.se pot face si mate sau lucioase,normale.sau daca gasesti vreo poza frumoasa pe net poti sa-i pui tu o rama(virtuala) frumoasa ca sa aiba aspect de vedere.si la fel,o scoti la kodak sau fuji ,unde se scot pozele.
la biserici mai poti gasi,depinde unde stai
Reply With Quote
Vechi 18.07.2008, 14:30:30
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de biturica25
multumesc marina :) dar eu as fii vrut sa le cumpar eu insumi ..aas dori sa fie niste vederi din carton ca pe net am incercat si eu dar nu au aceeasi calitate...:)
HAI CA ESTI CULMEA!!! VREI SA VEZI CA IES MAI FRUMOASE DECAT ALEA PE CARTON CUM ZICI TU??:p
DEPINDE CAT DE REPEDE ITI TREBUIESC... DACA VREI SCOT EU DE PE NET SI MERG LA CENTRU FOTO AICI SI APOI TI LE TRIMIT CU POSTA... OR AJUNGE IN VREO 50 ANI DAR NU MAI CONTEAZA ASTA!! :D
SERIOS VORBESC!! DACA VREI TI LE TRIMIT EU PRIN POSTA DAR NU STIU CAT DE REPEDE ITI TREBUIESC PTR CA EU STAU CAM PE LA CELALT CAPAT AL PAMANTULUI:p
Reply With Quote
Răspunde