![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
am nevoie destul de urgent de niste vederi de la diferite manastiri din vestul romaniei (nicula , hodos-bodrog..etc)iar eu, din nefericire nu pot ajunge la aceste manastiri sa le cumpar de acolo...prin urmare v-as ruga daca ati putea sa imi spuneti de unde as putea sa imi procur aceste vederi ...le pot gasi la librarii?multumesc
|
|
||||
|
||||
![]()
DE CE NU INCERCI PE NET?
dau si eu cu parerea.. e imposibil sa nu gasesti.. copiezi pe un cd si in cazul in care nu ai acasa un xerox reusesti la orice centru foto |
|
||||
|
||||
![]()
uite intr-o juma de minut am gasit chiar pe acest site o gramada de imagini cu manastire4a Nicula
|
|
|||
|
|||
![]()
multumesc marina :) dar eu as fii vrut sa le cumpar eu insumi ..aas dori sa fie niste vederi din carton ca pe net am incercat si eu dar nu au aceeasi calitate...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
dar poti sa le iei de pe net(poze artistice cu manastiri) si sa le scoti unde se developeaza pozele.se pot face si mate sau lucioase,normale.sau daca gasesti vreo poza frumoasa pe net poti sa-i pui tu o rama(virtuala) frumoasa ca sa aiba aspect de vedere.si la fel,o scoti la kodak sau fuji ,unde se scot pozele.
la biserici mai poti gasi,depinde unde stai |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DEPINDE CAT DE REPEDE ITI TREBUIESC... DACA VREI SCOT EU DE PE NET SI MERG LA CENTRU FOTO AICI SI APOI TI LE TRIMIT CU POSTA... OR AJUNGE IN VREO 50 ANI DAR NU MAI CONTEAZA ASTA!! :D SERIOS VORBESC!! DACA VREI TI LE TRIMIT EU PRIN POSTA DAR NU STIU CAT DE REPEDE ITI TREBUIESC PTR CA EU STAU CAM PE LA CELALT CAPAT AL PAMANTULUI:p |
|