![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doua perechi pe care le cunoastem s-au oferit sa ne cunune pe mine si pe al meu prieten si viitor sot.Se stie ca in ziua de azi accepta lumea mai greu sa cunune pe cineva... aceste persoane s-au oferit..in fine si am de ales intre : 1.o familie de ortodocsi nepracticanti (doar sotia) , si o a doua familie de oameni extraordinari ce-i drept(imi plac grozav ca si oameni) dar...unul din soti este catolic( am aflat zilele astea..:( )... am sa vb si cu duhovnicul...dar voiam sa vb si cu voi , prieteni. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
si duhovnicul ce o zis?..poate reusesti sa l aduci la ortodoxie pe cel catolic:D
|
|
||||
|
||||
![]()
Noi aproape ca ne-am amanat casatoria religioasa din cauza ca nu gaseam nasi. E super dificila treaba pe la noi... Deci opteaza pentru varianta 1, daca a doua nu e posibila, si vezi tu dupa daca nasii vor avea grija duhovniceste de voi sau invers. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
off off
nu stiu cum sa aleg...ce-i drept familia in care sotia este catolica este mai calda,mai prietenoasa |
|
|||
|
|||
![]()
Familia ortodoxa sa va fie nasi (cum spunea si florin, poate capata de la voi ceva traire ortodoxa)
si cu cealalta familie sa ramaneti prieteni de suflet, prieteni duhovnicesti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Maica Domnului sa va ajute sa va rezolvati acesta mare dilema. Casnicie spre mantuire ca doresc!:) |
|
|||
|
|||
![]()
faza sta in felul urmator:
ambele perechi sunt formate din persoane pe care le cunosc de destul timp...dar nu cunosteam anumite delatii...mai de familie...ca nu ma interesau pana acum.. asa ca am aflat o serie de chestii acum dupa ce si-au exprimat dorinta de a ne cununa. Perechea in care sotia este catolica a fost cununata ortodox.Mai mult nu stiu...parca nu ii pot intreba direct una alta..sa nu se supere..or sa zica pai ce daca-s catolica nu mai sunt om?..off greu tare...sunt oameni extraordinari.. Despre sotul din familia ortodoxa am aflat ca in tinerete a facut un pacat..destul de mare..timpul a trecut acum sunt oameni prezentabili , dar ma gandesc sa nu apese si pe noi acea intamplare..nici nu stiu ce si cum sa fac...oamenii s-au oferit sa ma cunune si eu ce sa fac sa il intreb pe viitorul posibil nas daca s-a spovedit sau nu?..complicat..m-oi lamuri eu cumva...cu ajutor de Sus.. |
|
||||
|
||||
![]()
:)Este bine ca nasii sa fie ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistita si lasa zgomotele grijilor sa piara. Apoi indreapta-ti auzul spre interior.
Asculta-ti imima. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Sunt intr-o mare dilema va rog ajutati-ma cu un sfat | dorinastoica14 | Morala Crestina | 34 | 21.10.2011 16:51:44 |
Am o mare dilema | andrei23 | Botezul | 6 | 14.06.2011 07:24:19 |
sunt in mare dilema | alexdu | Generalitati | 19 | 06.08.2009 22:05:10 |
dilema | paraschiva | Generalitati | 8 | 19.10.2006 23:03:54 |
|