![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In fiecare an,de ziua Adormirii Maici Domnului,in Grecia vin multime de serpi mici care se suie pe Icoana sa.In aceasi zi,dispar.Acest fenomen are loc decat in aceasta zi.
Pe frunte,au semnul crucii. http://www.youtube.com/watch?v=trIzoyejfyA
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Cine stie ce vrea sa ne zica Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu prin aceasta minune.
Foarte frumos filmul! |
|
|||
|
|||
![]()
ca pana shi serpishorii vin de i se inchina... iar oamenii ioc... pana shi ei multzumesc lui Dumnezeu, oamenii multzumesc burtzii lor... ca zicea cineva o vorba, nu mai shtiu unde am auzito dar e tare frumoasa:
oamenii ishi construesc case shi lucreaza pentru gospodariile lor de parca ar trai o veshnicie pe pamant, shi asha manaca, cu asha o frica ishi cumpara alimente shi ishi indeasa in frigidere de parca ar muri maine... ca nici nu mai shti, muncesc pentru mancare fiindca ei cred ca mor maine sau manaca mereu ca sa poata muncii crezand ca traiesc o veshnicie... sharpele inseamna intzelepciune, deci iata ca shi sherpishorii o recunosc pe Ea de Cea mai Intzeleapta fiintza... shi chiar este Intzelepciunea Intzelepciunii. sau de ce vin sherpii prin minune de i se inchina? |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pvSsOxZfWvk
aci vorbeste mitropolitul de acolo (din Keffalonia) despre acea minune si e tradus pe engleza. |
|
|||
|
|||
![]()
Se spune(nu stiu daca este legenda sau adevar) ca maicutele de la manastirea aceea,fiind in pericolul de a fi talharite,s-au rugat la Maica Domnului ca sa le apere.Cand au intrat talharii in biserica,au gasit-o plina de serpi si asa au plecat iar maicutele au scapat.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Icoana Maicii Domnului Portarita | Simply_me | Generalitati | 5 | 30.06.2012 20:38:05 |
Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Namaiesti | alina | Intrebari utilizatori | 3 | 10.08.2010 00:01:30 |
Icoana Maicii Domnului | rld_mario | Arta bisericeasca in general | 15 | 27.04.2010 10:37:14 |
Luna ... icoana Maicii Domnului !?! | luchian | Generalitati | 6 | 13.07.2009 23:56:02 |
Un nou semn divin: Icoana Maicii Domnului | Laurentiu | Generalitati | 18 | 11.06.2008 20:50:22 |
|