![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei trebuie botezat
Ieri am stat de vorba cu mama lui Andrei,o tinara saraca ,atit de saraca incit mi-a spus ca tu nu ai sa-mi dai sa iau lapte?,in seara asta iar o sa plinga caci e invatat sa suga si nu vreau sa-i mai dau apa in loc d e lapte ca se strica la burta si iar o sa trebuiasca sa stau in spital cu el.Andrei are 9 luni si inca nu e botezat.Mamica lui chiar ma intrebat Nu stii pe cineva care sa I fie nas? .Dar nici eu nu stiu pe nimeni care ar fi in stare sa faca o asemenea fapta buna.Eu abia am 17 ani si nici n-am posibilitati financiare.Asa ca m-am gindit sa postez pe forum cazul asta poate se gaseste cineva.Daca nu o sa se gaseasca nici aici atunci Dumnezeu cu mila si Maica Domnului la fel. Adrian mai are un fratior mai mare ,Claudiu care cred ca are vreo 5 anisori.Cei doi copii si mama lor stau in gazda la o doamna iar singurul venit ,alocatia celor doi copii,mama e nevoita sa o dea pe gazda caci altfel nu au unde sta.:((( Si raminid fara bani femeia e nevoita sa cerseasca aici in curtea Mitropoliei din Iasi. Oare ce putem face noi pentru ei? Doamne ajuta si mintueste pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale!! |
|
|||
|
|||
![]()
greu sa putem ajuta noi :), dc nu faci un card bancar sa donam ceva bani? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
nu-mi permite situatia ,chiar deloc.Cind am postat acest caz m-am gindit eu ca nu se prea pot face multe.Adevarul ca nici nu prea ai cum.Mai ales ca a fi nas implica sa iti asumi responsabilitatea in educatia religioasa a celui botezat.Atit imi cam sta in putinta,sa postea un anunt...care e o bucatica din viata unui om...o situatie .......Dumnezeu poate mult mai multe si cred ca Andrei nu o sa ramina nebotezat.Dar cum ....si cind..cine stie?
Doamne milueste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu trebuie sa ai bani de botez. biserica ortodoxa primeste cu mare dragoste copii. nu conditioneaza botezul de bani. este un ceremonial sfant si nu are de a face cu banii. daca vrea sa isi boteze copii sa mearga la biserica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am 27 de ani, sunt din Iasi si ma cheama andreea.va rg, sunati-ma la 0745659302 sau 21andreea@email.ro. de asemenea, daca mai e cineva care vrea nasa de botez, ortodoxa, ma ofer |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nu se stie daca e botezat sau nu | JojoAmy | Botezul | 5 | 08.04.2012 21:40:56 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
ce fel de catolic poate fi cel botezat ortodox | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 15 | 30.10.2010 16:55:32 |
Un prunc mort nu poate fi botezat | costel | Botezul | 4 | 24.06.2010 22:41:10 |
am fost botezat la greco-catolici..... | vladicuion | Botezul | 6 | 10.07.2009 14:30:54 |
|