![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
I-AM CERUT LUI DUMNEZEU…
I-am cerut lui Dumnezeu să-mi îndepărteze obișnuința. Dumnezeu a spus: NU. Nu Eu trebuie să ți-o îndepărtez, ci tu trebuie să renunți la ea. I-am cerut lui Dumnezeu să-l vindece pe copilul meu handicapat. Dumnezeu a spus: NU. Spiritul său este întreg, iar corpul său este trecător. I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea răbdare. Dumnezeu a spus: NU. Răbdarea este un derivat al durerilor; ea nu se acordă, ea se învață. I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea fericire. Dumnezeu a spus: NU. Eu îți dau binecuvântare; fericirea este în tine. I-am cerut lui Dumnezeu să mă scape de durere. Dumnezeu a spus: NU. Suferința te face să lași la o parte grijile lumești și te aduce aproape de Mine. I-am cerut lui Dumnezeu să crească spiritul meu. Dumnezeu a spus: NU. Tu trebuie să te crești pe tine însuți, dar Eu Mă voi îngriji ca să fii roditor. I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile care ar putea să-mi încânte viața. Dumnezeu mi-a spus: NU. Eu ți-am dat viața, așa că poți să te bucuri de toate lucrurile. I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să-i iubesc pe alții, așa de mult cât mă iubește El pe mine. Dumnezeu a spus: - Ahhhhh… în sfârșit ți-a venit o idee bună. Această zi este a ta, NU O RISIPI!!! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
prietenul meu mi-a cerut timp! | flyaway9112002 | Nunta | 14 | 03.09.2009 09:16:57 |
|