Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.02.2009, 07:39:41
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Smile I-am cerut lui Dumnezeu...

I-AM CERUT LUI DUMNEZEU…
 I-am cerut lui Dumnezeu să-mi îndepărteze obișnuința. Dumnezeu a spus: NU. Nu Eu trebuie să ți-o îndepărtez, ci tu trebuie să renunți la ea.
 I-am cerut lui Dumnezeu să-l vindece pe copilul meu handicapat. Dumnezeu a spus: NU. Spiritul său este întreg, iar corpul său este trecător.
 I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea răbdare. Dumnezeu a spus: NU. Răbdarea este un derivat al durerilor; ea nu se acordă, ea se învață.
 I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea fericire. Dumnezeu a spus: NU. Eu îți dau binecuvântare; fericirea este în tine.
 I-am cerut lui Dumnezeu să mă scape de durere. Dumnezeu a spus: NU. Suferința te face să lași la o parte grijile lumești și te aduce aproape de Mine.
 I-am cerut lui Dumnezeu să crească spiritul meu. Dumnezeu a spus: NU. Tu trebuie să te crești pe tine însuți, dar Eu Mă voi îngriji ca să fii roditor.
 I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile care ar putea să-mi încânte viața. Dumnezeu mi-a spus: NU. Eu ți-am dat viața, așa că poți să te bucuri de toate lucrurile.
 I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să-i iubesc pe alții, așa de mult cât mă iubește El pe mine. Dumnezeu a spus: - Ahhhhh… în sfârșit ți-a venit o idee bună.
Această zi este a ta, NU O RISIPI!!!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
prietenul meu mi-a cerut timp! flyaway9112002 Nunta 14 03.09.2009 09:16:57