![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
poti sa fii nasul de cununie a cuiva daca nu esti casatorita?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca se poate..
|
|
|||
|
|||
![]()
Nasi trebuie sa fie casatoriti si cununati crestin-ortodox ei trebuie sa fie un exemplu pentru tinerii casatoriti
Ei sunt a doua pereche de parinti si anume "parinti duhovnicesti" De aceea un tata daca cade in pacat cu fica sa dupa trup "DOAMNE FERESTE" primeste canon mai usor decat daca ar cadea in pacat cu nasa ...pentru ca atunci primeste canon mai aspru.. Vezi ce importanta au nasi.. Doamne iarta-ma! |
|
|||
|
|||
![]()
De curand am fost si noi solicitati de o pereche tanara si draguta sa le fim nasi. Inteleg ca acest lucru implica anumite responsabilitati din partea noastra in societate si in fata lui Dumnezeu.
Prima problema cu care ne confruntam este faptul ca viitoarea fina nu se simte atrasa de biserica . As dori sa-mi da-ti un sfat, o idee despre cum as reusi sa o apropii de cele sfinte, cum as reusi sa-i redau ( de fapt sa-i dau ) motivatia si bucuria de a merge sa asculte Sfanta Slujba. Va multumesc anticipat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Theodor iti multumesc mult pentru mesaj. Sper din tot sufletul sa reusesc numai ca aici unde suntem noi in Portland , SUA comunitatea romaneasca ortodoxa este infima in comparatie cu celelalte culte. In plus distantele pana la cele doua biserici ortodoxe romanesti sunt destul de mari . Bine, asta nu este o scuza, asa ca o sa i-au aminte la ce mi-ai spus si o sa incerc marea cu degetul. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este necesar sa fii casatorit. Trebuie sa dai marturie despre ce inseamna doi in unul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat: