![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost membru pe forum cu nume de utilizator pacatoasa si de mult timp nu mai reusesc sa ma loghez...nu am uitat parola insa imi spune ca nu introduc corect...
As dori sa pot intra pe vechiul nume, deoarece am niste mesaje private pe care vreu sa le recitesc... Va rog, frumos ajutati-ma! |
|
|||
|
|||
![]()
Da-i mesaj lui Admin ,el se ocupa de administrarea acestui site.Multa sanatate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie tot timpul mi se intampla asa, dar am gasit o solutie, cam stresanta ce-i drept. Te duci la autentificare si iti pui numele si parola - enter - apoi intri pe forum, generalitati (sau unde vrei tu) si dai click pe "new thread"... o sa iti apara pagina de logare pe un fond albastru, iti introduci din nou numele si parola si gata!
![]() Cred ca te-am ametit deja ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
PS: trebuie sa faci neaparat in ordinea asta, ca altfel nu merge (cel putin la mine)
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar cand m-am inregistrat am avut problema asta.
Mi se pare ca am folosit optiunea aia ca sa-ti primesti o parola noua. Stiu ca asa am reusit. "V-ati uitat parola de logare? Pentru a primi o parola noua apasati aici." |
|
||||
|
||||
![]()
zoridezi multumesc pt sfat. >:D< Si eu aveam probleme cu logarea si nu mai stiam ce sa fac.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu trebuie sa va multumesc! iata dupa un an am putut si eu sa ma loghez, am trimis si un mail la adresa de pe care imi veneau mesajele de pe site...insa nu am primit raspuns...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa fac daca tot pacatoasa am ramas...de fapt parca mai pacatoasa...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
probleme cu parintii | blackmetal_15 | Generalitati | 14 | 18.09.2013 12:13:52 |
probleme la spovedanie | Mtcrysty17 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 8 | 04.11.2010 19:46:31 |
probleme conjugale | radup | Nunta | 10 | 21.03.2008 23:17:20 |
Doamne iarta-ma si ma miluieste pe mine pacatoasa. | serb_crina | Preotul | 1 | 03.12.2007 21:46:14 |
|