cititi si dumnezeu va va da inzecit inapoi
am postat un anunt ca as dori un carut pentru un bebelus de 5 luni am vazut ca nimeni nu doreste sa intinda mana ,sa va spun despre noi poate asa ne mai intelegeti si ne veti ajuta eu sun iulia sotul meu este emil avem trei copii situatia noastra financiara este precara stam intro chirie in tulcea la o garsoniera intro camera dormim ,mancam ,si ne jucam cu copiilasi nu avem decat 12 milioane care ii castiga sotul cu salariul lui de la un atelier de tamplarie pvc eu ingrijesc de copii fata are 7 ani merge la scoala la toamana nu am nici haine pentru ea nu stiu cum ma voi descurca ne este tare greu 5 milioane dam chirie apa intretimnere lumina vb de la o vecina care are internet eu nu am orice ajutor e bine venit alimente haine dar as dori un carut asa pot sa ma descurc mai usor cu cel mic daca doriti sa ma ajutati puteti folosi acest id dumi_emil aici ma puteti gasi sau daca nu va caut eu dupa ce imi lasati unde pe aceasta cale va multumesc oricum si va doresc multa sanatate asta e cel mai important numai bine iulia
|