![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Biserica a hotarat ca astazi, 16 august, sa ne rugam pentru romanii plecati in strainatate. Asadar, Dumnezeu sa-i intareasca pe toti romanii care sunt plecati in strainatate, fie la lucru, fie ca emigranti. Maica Domnului sa-i ocroteasca de orice rau, sa-i intareasca in credinta ortodoxa și in fapta buna. Dumnezeu sa le umple inima de iubire, sa nu uite niciodata ca sunt romani, ca avand pe Dumnezeu in suflet...NU SUNT SINGURI!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hristos cu noi cu toti!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca majoritatea dintre noi avem macar pe cineva din familie plecat afara din tara.
|
|||
|
|||
![]()
Unde scrie asta?
M-as bucura sa fie asa. Sa ne ajute Dumnezeu sa ne fie mai bine pretutindeni, oriunde ne aflam. |
|
||||
|
||||
![]()
Am postat anunțul și cu câteva zile în urmă și am postat și azi o știre în acest sens. M-am bucurat când am aflat la rându-mi, că există o zi a românilor de pretutindeni , o zi de rugăciune pentru noi ( voi ) toți. Să fiți sănătoși , cu sufletele împăcate și să nu ne uităm unii pe alții , pentru că toți suntem uniți prin acelaș Dumnezeu, prin aceași Biserică și facem parte din același neam . Să fiți binecuvântați !+
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa-i ajute ! |
|
|||
|
|||
![]()
Excelenta initiativa. Sper sa-i sensibilizeze chiar pe romanii neemigranti.
Din cate stiu cea mai mare fapta buna e rugaciunea. Si daca e pentru aproapele noastru e si mai mare. Doamne ajuta-ne si apara-i pe toti romanii oriunde s-ar afla si mai ales fa-i sa Te cunoasca si sa Te urmeze! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc din suflet celor care s-au gandit sau se gandesc la semenii lor care de voie sau de nevoie au trebuit sa ia calea strainatatii.Sa stiti ca nu este usor,dar daca pleci cu gandul ca Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta sunt alaturi si niciodata nu te lasa la greu,treci orice obstacol.
Sa le dea Dumnezeu si Maica Sfanta sanatate tuturor si sa ii ocroteasca si pe cei plecati dar si cei ce raman acasa caci nici pt ei nu este usor. Doamne Isuse Hristoase miluiestene pe noi pt .rugaciunile Maicii tale. |
|
||||
|
||||
![]()
Ma intreb daca exista si o rugaciune anume.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 18:12:47 |
Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 18:12:16 |
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 12:25:23 |
Carte in limba romana pentru romanii din Germania | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 15.07.2009 04:41:50 |
Pentru romanii aflati in strainatate- pensii | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.02.2009 06:31:42 |
|