![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Noi nu stim sa apreciem trecutul. Pentru noi sta ingropat, iar cel care nu a fost ingropat, a fost distrus. Sunt din ce in ce mai putine locuri cu adevarat vechi.
M-am bucurat cand am auzit ca au inceput lucrarile pentru scoaterea la lumina a trecutului, adica, au inceput sapaturile in Centrul Istoric al Bucurestiului. Acum ce vezi? Cum se ingroapa la loc. Va incepe campania. Si ca oamenii sa vada ce fapte marete am facut noi, vom inhuma marea parte din trecut si vom lasa la vedere, cel mult un colt din el. Adica se doreste sa se faca un trotuar-fereastra, din sticla, prin care sa se vada caramida de la pivnitele vechiului mare han de sub cladirea Bancii Nationale. Ne e de ajuns, si asa astea-s un moft, isi spun multi policieni. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna Costel, ai cumva o poza cu proiectul trotuarului asta de sticla?
Nu m-am mira sa avem si noi asa o chestia deplasata, precum francezii piramida din sticla din curtea Palatului Louvre ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Buna Mirela, trotuarul din sticla nu a aparut, momentan acestea sunt imaginile. (click pe ele pentru a fi vazute la o dimensiune mai mare)
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Costel pentru poze. Anul trecut cand am fost in RO am vazut lucrarile astea incepute pe Lipscani, dar ma gandeam ca e vorba de schimbarea vreunor conducte vechi, nicidecum un trotuar din sticla.
E trist ca sunt factori de conducere in Bucuresti care au aprobat asemenea enormitate. |
![]() |
Tags |
bucurestilor, zilele |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
zilele creatiei | ioanna | Teologie si Stiinta | 166 | 29.12.2012 15:49:02 |
Iubirea in zilele de azi | gmariusg | Generalitati | 17 | 22.12.2010 09:51:52 |
Intrebare despre arhiepiscopia Bucurestilor | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 12 | 30.01.2009 09:03:58 |
Sfinti din zilele noastre | Juli | Intamplari adevarate | 4 | 28.01.2008 18:09:08 |
|