![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut tuturor , ma numesc Iani am 19 ani si am o foarte mare nelamurire si neliniste sufleteasca .Azi am gasit din intanplare in timp ce cautam pe Google un subiect intr-un blog al unui baiat/domn ,care mi-a atras atentia si l-am citit , dvs ce ziceti ? Este oare adevarat :| Va rog frumos sa il cititi pana la capat , Va multumesc
Blogul respectivului cu tot cu poze si postare : http://www.logosfera.ro/2009/02/bise...ica-si-oculta/ "" Ortodoxia ofera credinciosilor o noua disonanta cognitivia prin intermediul ochiului atot-vazator. Deste vorba de ochiul in triunghi considerat simbol masonic si satanic ce precede crestinismului. Faptul ca se gaseste pe bancnotele Statelor Unite alimenteaza paranoia apocaliptica a crestinilor. In 2008 am facut o vizita l-a cateva din manastirile din nordul Moldovei unde am gasit ochiul satanic. La Manastirea Neamt (atestata documentar din 1407) ochiul se afla chiar la intrare dar pe peretele interior. Aici se potriveste fraza “Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul”. Oamenii sunt invintati sa intre sa se roage lui Dumnezeu si acolo… dau de dracu’. Spuneam mai demult ca crestinii isi vand sufletul lui Satan. Acum as zice ca Manastirea Neamt e o piata unde se desfasoara acest comert. La pagina Wikipedia a Manastirii Neamt gasiti poze cu ochiul masonico-satanic dar atasez si eu una mai jos. "" La Manastirea Sihastria, in fieful unuia din cei mai mari “ganditori” ortodocsi romani, Ilie Cleopa, acelasi simbol satanico-masonic este prezent pe peretele unei clopotnite. Suprinzator ochiul priveste spre biserica (ca si la Manastirea Neamt de altfel) si daca ar fi sa analizez in “stilul Dan Brown” aceasta situatie as zice ca Dracul e cu ochii pe biserica si el este cel care supervizeaza treburile pe acolo. Prezenta ochiului pe clopotnita sigureaza faptul ca Dracul anunta slujbele si-i cheama pe cei care vor sa-si vanda sufletul. Si tot Dracul anunta cand moare cineva, faptul ca i se tine o slujba crestina indicand faptul ca omul a fost in mod sigur crestin si si-a vandut sufletul. Mai jos e poza cu ochiul satanic de la Manstirea Sihastria. Pozele le gasiti aici http://www.logosfera.ro/wp-content/u...e_la_neamt.jpg http://www.logosfera.ro/wp-content/u..._sihastria.jpg Am avut 29 de vizitatori in decurs de 15 min si nimeni nu a avut CURAJUL sa-mi dea un raspuns ! Care este PROBLEMA? NU va vine a credE? Credeti ca sunt un pusti care a facut caterinca? Oare sa fie adevarul dur? Nu exista raspuns? Am creat acest SUBIECT IN TOCMAI PENTRU A IL DEZBATE si pentru a afla ADEVARUL nu ca sa il creez , lumea sa il citeasca si sa nu primesc nici un raspuns....sunt dezamagit... Last edited by IaniCt; 25.10.2009 at 23:01:38. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Ortodoxa Romana este ... | savudanmihai | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 14.08.2013 13:19:52 |
Biserica ortodoxa romana din Copenhaga | truthtostone | Generalitati | 0 | 21.08.2012 01:52:12 |
|