![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
23 Deci, dacă îți vei aduce darul tău la altar și acolo îți vei aduce aminte că fratele tău are ceva împotriva ta,
24 Lasă darul tău acolo, înaintea altarului, și mergi întâi și împacă-te cu fratele tău și apoi, venind, adu darul tău. 25 Împacă-te cu pârâșul tău degrabă, până ești cu el pe cale, ca nu cumva pârâșul să te dea judecătorului, și judecătorul slujitorului și să fii aruncat în temniță. 26 Adevărat grăiesc ție: Nu vei ieși de acolo, până ce nu vei fi dat cel din urmă ban. Poate sa-mi explice cineva mai pe indelete semnificatia cuvintelor? Deci atat timp cat A este suparat pe mine ori nu l-am iertat pe B cu adevarat , nu am ce sa caut la biserica ? Nu imi este ascultata rugaciunea chiar daca ma duc? Se cheama ca m-am ostenit degeaba . Se pot intelege foarte multe lucruri din cuvintele acestea.
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) Last edited by clementia; 11.11.2009 at 15:43:44. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotii divortati spun adio altarului | ofurnica | Generalitati | 59 | 03.04.2013 04:46:41 |
Darul-intalnire cu Dumnezeu prin semeni | georgeval | Generalitati | 15 | 28.03.2012 14:55:14 |
Statuia lui Mihai Viteazul din Bucuresti de la Universitate este mutata de acolo | mihailt | Generalitati | 16 | 09.09.2010 22:28:16 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
inaintea mortii! | vanesa | Intamplari adevarate | 17 | 30.10.2006 09:11:14 |
|