![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
----------------------------------------
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:23:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Exista o diferenta intre trupul Mantuitorului inainte de Inviere si cel de dupa. El S-a inaltat la cer cu un trup transfigurat. Acelasi trup spiritualizat il vom dobandi si noi dupa cea de-a Doua Venire a Sa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:23:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acest trup il va dobandi fiecare om dupa moarte, la invierea cea de obste a tuturor. Este un "trup nou", asemeni intregii fapturi, care si ea va fi "cer nou si pamant nou". Cauta sa dobandesti iubirea cea catre toti si toate, apoi vei intelege multe, chiar toate cele cautate acum.
|
||||
|
||||
![]()
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:24:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Transfigurarea trupului lui Hristos - spiritualizarea trupului - are loc la invierea Sa din morti. La oameni, spiritualizarea trupului va avea loc tot la invierea din morti cea de obste, a tuturor.
|
||||
|
||||
![]()
Last edited by redandrei90; 25.10.2016 at 21:24:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi ca exista o carte a Sfantului Ioan Damaschinul numita "Dogmatica".
Si Dumnezeu Iisus Hristos s-a inaltat cu trupul indumnezeit in Imparatia Cerurilor si Maica Domnului a fost inviata si inaltata cu trupul indumnezeit in Imparatia Cerurilor. Inaltarea se praznuieste 40 de zile dupa Pasti,iar inaltarea Maicii Domnului cu trupul la ceruri deodata cu adormirea Maicii Domnului pe 15 august. |
|
|||
|
|||
![]()
Din ce stiu , trup transfigurat inseamna un trup care nu este supus stricaciunii, care nu simte foame, frig etc. In schimb simte durerea sau fericirea in mod deplin in functie de faptele pe care le-a savarsit in timpul vietii pamantesti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut ca ti-a zis cineva mai sus despre cartea unde gasesti astfel de lamuriri "Dogmatica",de care tocmai am dat pe net putin mai devreme.Uite,o gasesti aici:
http://biserica-sfantul-silvestru.ro..._Damaschin.pdf . Sper sa-ti fie de folos.Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O mica problema ! | Darkanian | Generalitati | 18 | 08.03.2011 19:58:56 |
o mica rugaminte | Andrei_so | Umanitare | 26 | 31.01.2011 10:33:10 |
o mica problema | danutzek83 | Din Noul Testament | 102 | 24.11.2010 14:38:58 |
O mica poveste | adimirea | Generalitati | 3 | 11.11.2009 00:09:54 |
Buturuga mica | andreicozia | Generalitati | 2 | 18.09.2009 23:47:10 |
|