![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Postul are semnificatie atit medicala cit si religioasa dar am o nedumerire. Care este logica postului, de ce nu se maninca carne si in general produse animaliere? Logica ar fi ca prin consumul de carne se sacrifica vieti de animale. Dar lactate? La acestea nu se sacrifica animalul. Mai mult, daca prin absurd toata lumea nu ar manca lapte, ce s-ar face cu acesta, s-ar arunca? Cred ca ar fi un pacat si mai mare. Dar mierea de albine nui este produs de o vietate?
Dar fructele de mare, sunt de fapt vieti sacrificate si am vazut ca se pot consuma in post (calamar, sepie etc.) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Petrecerea Sfintelor Pasti | caliyo | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 8 | 10.04.2011 16:51:27 |
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 10:24:12 |
Data serbarii Sfintelor Pasti | ionut | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 07.04.2009 11:08:37 |
Cinstirea sfintelor icoane | phradmon | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 9 | 17.04.2007 20:27:14 |
|