![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am primit un mesaj si nu ma descurc singur. Cineva ma intreaba unde, la ce biserici din Bucuresti se citesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare si la ce ora? (Presupun ca persoana NU este din Bucuresti, dar vrea sa stie cand sa ajunga sa nu intarzie). Cine are aceste informatii, va rog nu ezitati si veniti in ajutor. Va multumesc mult!
|
|
|||
|
|||
![]()
din cate stiu eu aceste molifte nu pre se fac asa, cu program, ca orice slujba.
in afara de ziua de sf Vasile, trebuie un motiv deosebit pentru a le citi. nu e ca la maslu, de exemplu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Problema nu este de Molifte de fapt.
Daca omul ala are o problema trimite-l la un preot bun sa-i spuna ce are, eventul la o manastire la care sa stea cateva zile si sa fie ajutat mai bine.... Daca el si-a pus diagnosticul si vindecarea cu Moliftele e posibil sa nu fie chiar o abordare duhovniceasca si corecta; poate e caz de spovedire si impartasire si de intrare in randuila ortodoxa si nu de molifte.. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Vinerea dupa-amiaza/seara, la bis. Zlatari (Sf. Ciprian), incepand cu orele 17.00 - molitvele se citesc dupa vecernie/litie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult pentru ajutor si deasemenea multumesc si celor care mi-au trimis PM-uri. Adevarul este ca in urma rugamintii de ajutor, nici nu m-am mai uitat sa vad ce si cum: mi-am aruncat privirea pe ici-pe colo, dar cum n-am gasit nimic concret, am dat fuga cu un nou thread (la care din viteza, am mai mancat si o litera
![]() Acum, judecand la rece, am incercat sa vad daca a mai scris vreodata ceva pe forum si am gasit un singur mesaj din 2009: Citat:
Multumesc mult, oricum, iar cu ocazia asta, poate ca s-au mai si lamurit niste lucruri legate de astfel de cazuri! |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Stefan Argatu face Sf. Maslu luni, miercuri si vineri in fiecare saptamana. Acolo se citesc permanent moliftele Sf. Vasile si ale Sf. Ioan. Mergeti cu incedere in sat. Ciorasti-Slobozia, in Vrancea. Trebuie tinut post negru in aceste zile pana la ora 18.00. Doamne ajuta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie urgent de un sfat! | Nico11 | Nunta | 27 | 25.08.2010 18:22:13 |
Urgent | laurschepsis | Umanitare | 0 | 14.06.2010 13:21:12 |
va rog cu un sfat urgent | ferrante | Nunta | 18 | 06.03.2010 17:05:51 |
urgent | panaghia | Generalitati | 1 | 10.08.2008 13:19:41 |
urgent | crist-al | Nunta | 7 | 14.10.2006 17:53:47 |
|