![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu multe mesaje crestine frumoase care m-au fermecat,intre timp nu le mai gasesc ,ce am mai prins printre picaturi sunt mesajele acestea,puteti da si voi mesaje crestine daca doriti pentru folosul tuturor.
De când mi-a fost trimis prin e-mail de un prieten, a devenit motto-ul meu preferat: „Oamenii sunt adesea neînțelegători, iraționali și egoiști... Iartă-i, oricum ! Dacă ești bun, oamenii te pot acuza de egoism și intenții ascunse... Fii bun, oricum ! Dacă ai succes poți câștiga prieteni falși și dușmani adevărați... Caută succesul, oricum ! Dacă ești cinstit și sincer, oamenii te pot înșela... Fii cinstit și sincer, oricum ! Ceea ce construiești în ani, alții pot dărâma într-o zi... Construiește, oricum ! Dacă găsești liniștea și fericirea, oamenii pot fi geloși... Fii liniștit și fericit, oricum ! Binele pe care îl faci azi, oamenii îl vor uita mâine... Fă bine, oricum ! Dă-i lumii tot ce ai mai bun și poate nu va fi niciodată de ajuns... Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum! La urma urmei, ce este între tine și DUMNEZEU... N-a fost niciodată între tine și ei, oricum !" ― Maica Tereza (Agnes Gonxha Bojaxhiu). Uitati altul care mi-a placut mult E ciudat cum oamenii Îl dispretuiesc pe Dumnezeu si apoi se întreaba de ce totul merge tot mai prost. E ciudat cum de credem tot ceea ce scriu ziarele, dar noi ne îndoim de ceea ce spune Biblia. E ciudat cum de toti oamenii vor sa mearga în ceruri, desi nu cred, gândesc, spun sau fac nimic din ceea ce scrie în Biblie. E ciudat cum de unii pot spune „Cred în Dumnezeu" si de fapt sa-l urmeze pe Satan, care, de fapt, crede si el în Dumnezeu. E ciudat cum ne repezim sa judecam, dar nu ne place sa fim judecati. E ciudat cum de se pot trimite mii de glume prin e-mail si ele se raspândesc precum focul salbatic, dar când începi sa trimiti mesaje privindu-L pe Dumnezeu, oamenii se gândesc de doua ori... |
|
||||
|
||||
![]()
Uitati altul care mi-a placut mult
E ciudat cum oamenii Îl dispretuiesc pe Dumnezeu si apoi se întreaba de ce totul merge tot mai prost. E ciudat cum de credem tot ceea ce scriu ziarele, dar noi ne îndoim de ceea ce spune Biblia. E ciudat cum de toti oamenii vor sa mearga în ceruri, desi nu cred, gândesc, spun sau fac nimic din ceea ce scrie în Biblie. E ciudat cum de unii pot spune „Cred în Dumnezeu" si de fapt sa-l urmeze pe Satan, care, de fapt, crede si el în Dumnezeu. E ciudat cum ne repezim sa judecam, dar nu ne place sa fim judecati. E ciudat cum de se pot trimite mii de glume prin e-mail si ele se raspândesc precum focul salbatic, dar când începi sa trimiti mesaje privindu-L pe Dumnezeu, oamenii se gândesc de doua ori... [/quote] e foarte adevarat ce ai scris mai sus.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mesaje in radiouri . | faithsavesusall | Generalitati | 0 | 13.02.2012 21:06:21 |
mesaje din trecut | Jamaica | Generalitati | 4 | 28.11.2010 01:13:55 |
Mesaje de strada- Viata vs Hi-Tech | alexdima | Generalitati | 0 | 03.09.2009 09:48:48 |
Mesaje de pe messenger | IonutS | Generalitati | 3 | 12.05.2009 20:30:18 |
|