![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
este o aberatie si chiar blasfemiatoare, adica cum indrazneste sa il puna la un loc cu sfanta treime, vorbeste prostii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Papa poate da porunci impotriva epistolelor Apostolului Pavel? Papa este lumina Adevarului? Daca Papa pronunta o hotarare impotriva Judecatii lui Dumnezeu, atunci Judecata lui Dumnezeu va trebui indreptata, si schimbata?..ceeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Nu imi vine sa cred ca cineva a putut afirma astfel de lucruri, si altcineva le-a putut crede.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Deja a afirmat despre Inchizitie ca a fost ceva benefic, si ca Papa de fapt si-ar fi cerut iertare pentru greselile altora...dar nu ale Bisericii Catolice...daca iti poti imagina asa ceva!!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca e, insa ma intreb cum se poate afirma ca asemenea afirmatii pot veni dintr-o minte luminata?
Poate ca au fost doar ereziile prezentate, ca venind dintr-o minte inselata....si au incurcat foile, sau au scris gresit...luminata! Cert e ca pentru oricine vrea sa vada, aceste aberatii sunt adaugate dupa 1054...deci se mai merita facute comentarii in plus? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu...chiar nu!
|
||||
|
||||
![]()
AlinB, ai citit opiniile lui Mihnea despre Inchizitie...te invit sa le citesti!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by maria-luisa; 28.05.2010 at 20:08:58. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Chiar nu stiu _.... | Ionut88 | Generalitati | 7 | 20.12.2012 13:07:24 |
Chiar pot chistiga un iPad 4 pe facebook? | mariusfanea | Intrebari utilizatori | 2 | 18.12.2012 12:59:56 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
Sa minti nu e chiar atat de rau | absolutep0wer | Generalitati | 19 | 19.07.2010 12:20:52 |
|