|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Evghenie Rodionov, un mucenic al zilelor noastre | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ...s-a mai scris... 
				__________________ | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
				__________________ Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu s-a sters. E al treilea topic pe acest subiect. Iata unde ai scris tu: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=9617 
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Adevarul e ca e impresionant si e normal sa apara reactii. :)

__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 22:45:09 | 
| Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 21:18:35 | 
| Minuni ale zilelor noastre | cosmin_lovin | Intamplari adevarate | 12 | 28.11.2008 23:58:26 | 
| Ereticii zilelor noastre | phradmon | Secte si culte | 39 | 14.05.2008 15:20:27 | 
| duhovnicii zilelor noastre | Saurian | Mari Duhovnici si predicile lor | 18 | 14.06.2007 20:30:42 | 
|  |