![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Specii nemuritoare:
Turritopsis nutricula, o meduza, după ce a devenit adult matur sexual, se poate transforma înapoi într-un copil (etapa polip) prin intermediul procesului de conversie de celule de transdiferentiere . Turritopsis nutricula repetă acest ciclu, în sensul că poate avea o durată de viață nedeterminată. Hidra poate fi considerat punct de vedere biologic nemuritoare pt ca nu sufera nu sufera imbatranire si nu avanseaza in varsta. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, stiam asta. Sunt interesante aceste specii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu le-am dat ca exemplu, pt ca se spune ca nemurirea vine numai dupa moarte si ca ea a fost rapita de pe pamant.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica toate hidrele de acum 6000 de ani sunt inca in viata?
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Doriana, ele sunt mai "sfinte" ca noi, de aceea nu imbatranesc. Poate va fi si un preot hidra sa-i cereti sfaturi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ha ha, very funny, deci raspunsul la intrebarea mea fiind...?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nemurirea e la fel indiferent care e punctul de plecare. Intrebare irationala tipica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nemurirea se refera la nemurirea sufletului, iar animalele nu au suflet.
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact, pe animale nu le intereseaza nemurirea sufletului. La ele ce-i in mina nu-i minciuna.!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
nemurirea - inainte de pacat. | MrJuve | Din Vechiul Testament | 11 | 26.06.2011 17:32:45 |
Nemurirea sufletului | 52ZIZO | Despre Biserica Ortodoxa in general | 44 | 16.08.2010 22:37:08 |
De ce se face botezul prin afundare in apa?O incercare de argumentare biologica | mihailt | Generalitati | 2 | 02.07.2010 12:24:21 |
LUMEA ANIMALELOR | Catalina | Generalitati | 5 | 06.06.2007 15:46:44 |
|