Biserica-VIERSANI (com. JUPANESTI)

Biserica-VIERSANI (com. JUPANESTI) Mareste imaginea.

Ctitorie: 1896 , Tip: Biserica , Religie: ortodox , Localitate: VIERSANI , Comuna: JUPANESTI , Judet: Gorj , Episcopie/Arhiepiscopie: Arhiepiscopia Craiovei , Mitropolie: Mitropolia Olteniei


12 Februarie 2009

Vizualizari: 27319

Voteaza:

Biserica-VIERSANI (com. JUPANESTI) 5.00 / 5 din 1 voturi. 5 review utilizatori.

Comentarii (5)

  • Florin VijuPostat la 2013-12-27 21:13

    Buna tuturor. 1.Am ramas surprins intr-un mod placut sa gasesc preoti cu un har deosebit in tara la noi si in bisericile noastre ortodoxe. Parintele Filimon de la Biserica din Viersani (Gorj) este deosebit. Binenteles ca trebuie sa ai credinta ca sa realizezi in viata reusite si sa scapi de unele necazuri. Si mantuitorul le-a atras atentia la sfintii apostoli: daca ati avea credinta cat un bob de mustar ....... 2.Si in Arad avem un preot deosebit, este vorba de parintele Stefan - biserica de lemn este tot timpul plina de credinciosi, acolo chiar nu am vazut vreo femeie cu capul gol, este deosebit acest preot si discipol al parintelui Arsenie Boca. 3.Recomand cu caldura si incredere sa mearga si la mormantul parintelui Arsenie Boca la manastirea Prislop, eu am mers in 14 august 2013, de la Arad prin Caransebes. E bine sa te pornesti de noapte sa ajungi pe la ora 08,00. 4. Pentru reusite si scaparea necazurilor sa stiti, ca trebuie munca si sacrificiu si din partea noastra: post (miercuri si vineri), rugaciune zilnica, prezenta obligatorie la liturghie in fiecare duminica si rezultatele se vor vedea. Ganditi-va fratilor ca daca nu am fi acoperiti cu haine sigur ne-ar fi frig, asadar si sufletul trebuie sa fie asigurat si protejat prin rugaciune zilnica. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze drumul vietii tuturor.

  • octavian purecelPostat la 2013-06-16 17:47

    buna ziua...as dori sa stiu si eu daca duminica se tine slujba la manastirea de la viersani sau sa imi da-ti si mie un numar de telefon de acolo...va multumesc...imi puteti trimite un email la tavii2003@yahoo.com

  • Mihaela CameliaPostat la 2013-01-03 14:45

    Buna ziua.as dori sa vin duminca ce urmeaza la biserica viersani.va rog,daca putteti sa imi dati un nr de telefon ca sa va pot contacta...adresa mea de email este "bmihaelacamelia@yahoo.com".

  • popescu eduardPostat la 2011-06-13 15:49

    Buna ziua . Vreau si eu nr de telefon al preotului de la manastirea de la versani , va rog mult trimite-ti la adresa de email edytzu_tabaci@yahoo.com.Multumesc mult!

  • maria raduPostat la 2010-10-01 11:19

    buna ziua.a-si dori si eu nr de tel al lui preotul de la manastirea viersani.va rog mult care il stie sa mil trimita la mariradu33@yahoo.com sau tel la 0720340955.va multumesc.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Locasuri de cult