![]() |
Mai citește.
|
Citat:
Eu vreau sa pricep cum se impaca credinta dvs. cu fagaduintele Mantuitorului (prezentata in Sfanta Scriptura si in Crez). Aici nu am ce citi. Astept de la dvs. niste raspunsuri lamuritoare. |
Le-ai primit deja. Dar tu așteaptă.
|
Citat:
Ramanem, on topic, cu o asemanare esentiala intrea ortodoxie si adventism: ambele marturisesc ca "asteapta invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie". In ce masura aceasta marturisire reprezinta un punct de credinta (o puternica incredintare in cele fagaduite), este limpede pentru adventism. In ce priveste ortodoxia ... nu m-am lamurit. |
Ei, când vei/veți pricepe importanța Sfintei Tradiții în credința noastră o să ți se lămurească toate "nelămuririle" "nevinovate".
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Ori citezi la litera din doctrina lui, adica zici ca el, ori nu pricepe nimic. Sa serveasca ca lectie si pentru altii "deschisi dialogului interconfesional". |
Citat:
|
Citat:
Nu cercetati, frunzariti. Ai citatele la sfarsit. Citat:
Mare cat diferenta intre Scriptura si ceea ce voi numiti "Scriptura". Citat:
Citat:
Mai degraba sperati ca veti scapa nepedepsiti la Judecata, doar cu "non-existenta" si promisiunea iadului unde este "plansul si scrasnirea dintilor" pentru cei ca voi este o minciuna. Citat:
Citat:
Citat:
Promisiunea unui "ceruri noi si pamant nou" nu doar lalaielile voastre "sa fim cu Domnul". "Pentru că Eu voi face ceruri noi și pământ nou." Isaia 65:17 "Dar noi așteptăm, potrivit făgăduințelor Lui, ceruri noi și pământ nou, în care locuiește dreptatea." 2 Petru3:13 Un nou trup: "42. Așa este și învierea morților: Se seamănă (trupul) întru stricăciune, înviază întru nestricăciune; 43. Se seamănă întru necinste, înviază întru slavă, se seamănă întru slăbiciune, înviază întru putere; 44. Se seamănă trup firesc, înviază trup duhovnicesc. Dacă este trup firesc, este și trup duhovnicesc. 45. Precum și este scris: "Făcutu-s-a omul cel dintâi, Adam, cu suflet viu; iar Adam cel de pe urmă cu duh dătător de viață" 1 Corinteni cap. 15 Voi nu aveti inviere, ati inlocuit-o cu minciunea "re-crearii" - conform minciunilor pastorilor vostri, Dumnezeu ii va recrea, inclusiv pe cei pacatosi, facand pe Dumnezeu autor al raului. Dumnezeului vostru nu e Dumnezeul Evangheliei, este un creator diabolic. |
| Ora este GMT +3. Ora este acum 05:03:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.