Citat:
În prealabil postat de scrabble
Trezeste-te, Florin-Ionut, si da-ti seama de implicatiile spuselor tale. Gandeste-te de doua ori inainte de a spune ceva, ca daca nu o faci iese pe gura o prostie. Eu te inteleg ca simpatizezi cu autorii respectivi, dar pastreaza-ti obiectivitatea si judeca limpede, nu te lasa dus de valul placerii de a auzi ce vrei sa auzi.
|
Asa cum in fizica exista inca multe teorii care incearca sa explice Universul si inca nu s-a reusit sa se convearga la una singura care sa ramana in picioare si sa fie si demonstrata, asa este si cu evolutionismul: exista foarte multe teorii, nu se impaca una cu alta si inca il asteptam pe acela care va lua premiul Nobel pentru reusita de a explica
stiintific aparitia vietii pe Pamant.
Oricum ar fi, ceea ce am descoperit pana acum ramane la stadiul de
teorie, adica de presupunere si aceste presupuneri sunt de fapt credinta chioara in aceste idei, de vreme ce nu sunt demonstrate.
Eu unul cred cu tarie ca fara Dumnezeu nu poate exista nimic, ce sa mai vorbim de aparitia vietii inteligente pe o planeta "de la sine". Imi pare rau ca autorul nu a prezentat in eseul sau si argumentele imposibilitatii ca viata sa apara spontan intr-un loc dpdv fizic (nenumaratele conditii necesare pentru a aparea si a se dezvolta intr-un mediu stabil "de la sine").