View Single Post
Vechi 05.05.2009, 13:05:22
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu stiu de ce ai impresia ca cineva ar avea obligatia sa te convinga de ceva dupa standardele impuse de tine.

Nici Dumnezeu nu e de parerea asta, noi de ce am fi?

Cunoasterea este o problema personala in primul rand, iar daca tu ai ales ca a ta sa se limiteze la anumite lucruri, este problema ta si numai a ta..
Tocmai asta e problema, ca lumea crestin ortodoxa, desi isi bazeaza credinta in autenticitatea minunii Focului Sfant pe cuvantul unei persoane care e singurul presupus martor la miracol, se supara cand altii sunt sceptici. Eu asta fac, sunt sceptic, avand in vedere ca aprinderea miraculoasa are loc in spatele usilor inchise. Si culmea, tot eu sunt de vina ca am indoieli si tot eu trebuie sa demonstrez ca miracolul este fals, cand, de fapt, e de datoria lumii crestine sa aduca probe, daca vrea sa fie luata in serios de sceptici ca mine!

Daca lumea crestin ortodoxa este prea putin interesata sa fie luata in serios de sceptici ca mine, atunci aceste indoieli pe care le exprim nu muta nici un fir de par din loc. Ceea ce, evident, este fals, avand in vedere raspunsul aproape vioent pe care l-am primit in threadul asta doar pentru ca mi-am vociferat scepticismul.
Reply With Quote