Citat:
În prealabil postat de pacatosul
Nu intru in polemici cu ce-i ca voi ca deja simt cum vorbesc cu zidul cu o minte intunecata dragul meu
|
Stiti ca sunteti chiar simpatic? Daca va deranjeaza stilul meu de adresare, pot incerca unul mai colocvial.
Citat:
stati sub o inselare diavoleasca de vreo 2 secole cand aceea White a descoperit asa zisul adevar cand dumnezeu i s-a aratat ei ...porcari porcari...
|
N-am inteles de ce-i invocati pe porcari, poate face parte dintr-un ritual initiatic... in fine...
Citat:
Noi BOR avem peste 20 de milioane de martiri
|
Mai lasati ceva... De cand ortodoxia din Romania a devenit B.O.R. probabil nu a apucat sa aiba 20 de milioane de membri practicanti, nu martiri...
Citat:
No bun tu si cu biserica ta ati suferit pentru Hristos ca noi ortodoxi de 2000 de ani ,traiti in bucuri duhovnicesti ca cei desavarsiti ai nostri?
|
Exprimarea dvs. imi aduce aminte de acel politician ce se lamenta in Parlament: "Unde erati voi, cand noi muream pe baricadele Revolutiei?"
Citat:
Nu nu cred..aveti Sfintii nostri care si-au omorat trupul pentru Hristos si s-au dedicat vietii ascetice care au trait in niste conditii greu de imaginat pentru oricine din biserica ta...
|
Sunteti ardelean de-al meu si cunoasteti zicala: "Tata-i crai si de mine-i vai!"
Citat:
Imi vii si imi spui de niste mireni care au facut anumite pacate si daca au fost ei pacatosi nu inseamna ca si religia lor era gresit sau nu era buna?
|
Probabil ma confundati cu altcineva
Citat:
cand o sa aveti voi 20 de mil de martiri mai vb. voi nu cred ca aveti atatia membri in toata biserica voastra diavoleasca....
|
Daca-i socotim pe cei 20 de milioane de martiri ai Bisericii Primare (martiri ce-i putem la fel de bine revendica si noi in calitate de crestini) cred ca acem de doua ori pe-atatia membri.
Citat:
daca vrei sa vb frumos si iti aduc argumente insa tb. sa fi deschis la minte otara ca sa vezi adevarul despre care vorbesc...
|
Chiar va rog sa incercati... De fapt puteati dintru inceput sa vorbiti astfel.
[quote=pacatosul;164160] biserica ta ca si altele nu au nici o legatura cu Adevarul Evanghelic propovaduit de Hristos!!!
Lucrul acesta se poate verifica chiar cu Scriptura, unde se gaseste "Adevarul Evanghelic propovaduit de Hristos". Aveti curajul sa faceti aceasta verificare? Dar daca in dreptul Bisericii Ortodoxe nu o sa se
păsălească, sa nu dati vina pe mine!
Citat:
Sa nu spun aici cate preziceri false a facut biserica ta desi biblia spune clar ca nici Fiul Omului nu stie ceasul si voi stiti...
|
Sunteti dezinformat. Biserica mea nu a facut nici o prezicere (falsa sau adevarata) cu privire la data venirii Fiului Omului. Nu va mai lasati asa de usor influentat de niste persoana certate cu adevarul.