View Single Post
Vechi 04.01.2010, 11:51:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Eu nu te-am citat și nu ți-am contrazis opțiunea, preferința , crezul , ci doar am amintit de : Ioan Gură de Aur , Vasile cel Mare și alții asemenea LOR . Atât si nimic mai mult ! În noi și în libertatea noastră stă în a alege , a discerne , ce ne este de un real folos sau nu !
Revenind și reamintesc de cele poruncite de Biserica noastră , de a ne feri de rătăcirile ereticilor. Drumul Pocăinței este extrem, extrem de îngust și atunci am învățat că mai bine suflu și-n iaurt pentru a nu-mi adăuga alte și alte păcate la câte am deja , mai ales când vine vorba de Sf. Taine . Aici nu îndrăznesc a intra și a răscoli mai mult decât trebuie , pentru că altții au "răscolit", în vrednicie pentru noi , precum : Ioan Gură de Aur, Vasile cel Mare și restul ASEMENEA LOR. Din acest punct de vedere sunt un soldat disciplinat al Bisericii din care fac parte , pentru că și așa încalc câte odată porunca primă a Biserîcii Ortodoxe : "Să ne rugăm lui Dumnezeu cu umilință și să mergem la Sfintele Slujbe ale Bisericii în toate duminicile și sărbătorile legale ". Doamne iartă - mă !