Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2010, 12:51:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Eu nu te-am citat și nu ți-am contrazis opțiunea, preferința , crezul , ci doar am amintit de : Ioan Gură de Aur , Vasile cel Mare și alții asemenea LOR . Atât si nimic mai mult ! În noi și în libertatea noastră stă în a alege , a discerne , ce ne este de un real folos sau nu !
Revenind și reamintesc de cele poruncite de Biserica noastră , de a ne feri de rătăcirile ereticilor. Drumul Pocăinței este extrem, extrem de îngust și atunci am învățat că mai bine suflu și-n iaurt pentru a nu-mi adăuga alte și alte păcate la câte am deja , mai ales când vine vorba de Sf. Taine . Aici nu îndrăznesc a intra și a răscoli mai mult decât trebuie , pentru că altții au "răscolit", în vrednicie pentru noi , precum : Ioan Gură de Aur, Vasile cel Mare și restul ASEMENEA LOR. Din acest punct de vedere sunt un soldat disciplinat al Bisericii din care fac parte , pentru că și așa încalc câte odată porunca primă a Biserîcii Ortodoxe : "Să ne rugăm lui Dumnezeu cu umilință și să mergem la Sfintele Slujbe ale Bisericii în toate duminicile și sărbătorile legale ". Doamne iartă - mă !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Post de bucate sau post de pacate...??? geo.nektarios Pocainta 160 19.03.2016 14:34:53
Icoana Mantuitorului nu se mai saruta daca te-ai impartasit? Heurtebise Impartasania (Taina Euharistiei) 23 06.05.2011 13:32:42
MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII orthodoxis Stiri, actualitati, anunturi 3 28.05.2008 16:37:58
Sarbatori fericite! ancah Generalitati 57 01.01.2008 22:49:47
Slujba post Craciun motiff Generalitati 1 20.11.2006 13:18:10