View Single Post
Vechi 26.03.2010, 09:30:49
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Sincer, cateodata prefer sa fiu printre schismatici (sigur, nu calendaristii) decat printre cei care au impresia ca detin adevarul absolut si care se manifesta prin cartile pr Boca, sau calugarii de la Athos, sau eu stiu ce alti obscuri.
Sa ne pazeasca Domnul! Cum spui: "pr Boca sau calugarii de la Athos sau mai stiu eu ce alti obscuri" ?!?!?! Adica parintele Arsenie Boca, sau sfintii parinti din Athos sunt asa, niste obscuri? Asta ai stabilit dumneata singurica, din capul dumitale, sau te-a ajutat vreo alta minte luminata? sau poate iluminata? Cum ai asemenea indrazneala, sa dai dumneata calificative unor sfinti si sfintiti parinti? In ce calitate? Adica ne deranjeaza ca aici, pe forum, un om se ia de un alt om (oameni obisnuiti, asa ca mine, sau ca altii), in schimb vorbim cu nonsalanta si ne dam cu parerea ca la piata despre cei care sunt varfurile credintei? Cam ce stii dumneata despre viata parintelui Boca, sau despre viata calugarilor din Athos? Poti sa-mi numesti macar un calugar din Athos si sa motivezi in vreun fel calificativul de "obscur" pe care i l-ai aplicat cu atata suficienta?

Atunci zic si eu: sa ma ajute Dumnezeu si sa ma fereasca toata viata mea de asemenea "iluminare", si sa ma pastreze si pe mine, pacatoasa, cat mai aproape de masura "obscuritatii" sfintilor parinti din Athos sau a "obscurului" nostru parinte Arsenie Boca...