View Single Post
Vechi 05.05.2010, 20:18:51
izotaurel izotaurel is offline
Member

Data înregistrării: 01.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Orele de muzica, de desen, de literatura, de limbi straine, de filozofie, de istoria artei, culturii si civilizatiei au ceva stiintific?
Au. Cum poti sa spui ca nu au ? Si religia are.

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Eu cred ca nu ai stiut tu ca poti sa optezi pentru a nu face si chiar daca ai facut religia ortodoxa cu ce te-a schimbat? Nu prea vad sa te fi marcat ceva... asa ca rezultatul e tot cel pe care il doresti a fi...
Nu inteleg ce vrei sa spui. Vrei ca spui ca nu sunt crestin ortodox sau ce ?

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Bun, zi-i si lipsa unei religii. Dar e o religie , caci orice om are o credinta , iar ateii cred ca Dumnezeu nu exista si-si manifeste religia respingandu-l. Si religia e o stiinta, stiinta de a-L gasi pe Dumnezeu. De ce li s-ar lua copiilor dreptul de a afla cum? Crezi ca toti vor sa invete matematica sau franceza? Dar totusi li se impune, e doar o materie pana la urma.

Teoria relativitatii e demonstrata matematic. Teoria evolutionista a ramas doar teorie. Pana si Darwin s-a indoit de ea si la sfarsitul vietii a zis : "Ce-am facut!"...Dar oamenii i-au imbratisat teoria, caci e mai usor sa crezi ca esti un stimat animal evoluat si sa faci ce vrei decat ca esti o creatura minunata care are un Creator cu care se va intalni odata.
Ce nu intelegi ca ateismul nu este o religie? Nu mai contrazice logica te rog frumos. Si tu negi o gramada de zei, asta inseamna ca ai o gramada de religii ? Fiecare lucru pe care il negi inseamna ca este o religie? Te rog frumos sa te folosesti de logica nu de dispertul pe care il ai fata de atei. Nu pot sa cred ca poti sa spui ca ateii nu au morala si ca fac ce vor.
Ai jignit o gramada de oameni, nu numai atei ci si adepti ai altora religii in afara de a ta ! in Romania 98% se declara crestini, este Romania paradisul pe pamant ? Este Romania tara cu cei mai milostivi si bogati oameni ?

NU ! Romania este tara unde vecinii te omoara spargand peretii blocurilor fara sa se gandeasca deloc la tine (asta pentru cei care s-au uitat la reportajul facut de Protv).

Citat:
În prealabil postat de Alexandru1 Vezi mesajul
Repet iarasi,e doar parerea mea .Nu cred că lui D-zeu ii place ce se petrece in ora de ''religie'',care e defapt credinta.Daca vrem să crestem in credinta,asta o facem in biserică!La scoala nu inveti cum sa fi credincios ,nu ai cum,ci mai curand incepi sa-ti judeci aproapele.Ti-o spun din experienta proprie .In ora de religie se vorbea despre D-zeu ;se radea ,se lua in bataie de joc numele lui D-zeu,al sfintilor,a Preacuratei Maicii noastre .Nu cred ca sunt singuru' care spune asta si care i s-a intamplat.
Eu sunt de acord cu tine. Iisus bate la usa si intreaba daca il primesti nu intra fortat in casa si te obliga.

Last edited by izotaurel; 05.05.2010 at 20:23:23.
Reply With Quote