![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Predau la o scoala din Ploiesti, alta materie nu religia, in scoala avem 8 elevi de alte religii din aproximativ 400 de elevi, este normal ca pentru cei 8 elevi (nu cumva sa se simta jigniti ca nu participa la ore) sa fie scoasa religia din programa. Atunci sa scoata si educatia fizica ca si acolo exista elevi scutiti (mult mai multi) ca daca ii batjocoresc ceilalti elevi ca ei nu pot alerga !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintii copiilor de alta religie au posibilitatea de a-si retrage copiii de la cursurile de religie ortodoxa, aducand in schimb dovada ca aceste ore sunt facute in biserica lor + notele obtinute la aceste ore.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca sunt atei sau nu au biserici/temple in localitate ? |
|
|||
|
|||
![]()
Religia atee e oficiala in scoli. Teoria evolutionista , desi e doar o teorie, este prezentata ca fapt sigur inca din clasele mici. Copiii sunt inoculati cu aceste idei fara sa mai sara nimeni in sus ca li se calca drepturile. E bine ca macar sa aiba alternativa. O ora de religie pe saptamana nu e mult, fata de cateva ore de geografie, biologie si alte stiinte prezentate in mod evolutionist.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu spun ca teoria evolutiei este raspunsul la problema aparitiei noastre dar si in zilele noastre se pot observa evolutii si mutatii in diferite specii (inclusiv oameni) . Last edited by izotaurel; 05.05.2010 at 19:40:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nu ai stiut tu ca poti sa optezi pentru a nu face si chiar daca ai facut religia ortodoxa cu ce te-a schimbat? Nu prea vad sa te fi marcat ceva... asa ca rezultatul e tot cel pe care il doresti a fi...
Last edited by gabriela8; 05.05.2010 at 19:46:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu crezi ca de fapt tot tam-tamul ăsta care se face pe tema ''religiei'' in scoli ,este defapt un mod de a o ocolii problemele reale ale veacului nostru?Mă refer la new age,masonerie ,secte ,ECUMENISM.Toate sunt rezultatul Globalizarii! Oricum este gresit să credem ca la ora de religie ni se ''baga pe gat '' numai ortodoxie ,ti se dau notiuni de baza din toate religile posibile si imposibile.Daca continuam să tinem ora de religie in scoli,nu o sa mai ramana nimic din credinta noastra crestineasca si adevarata(ortodoxa).Credinta noastra ortodoxa nu este o religie .Asta se doreste de fapt ,ca toate religile să se uneasca,chiar si credinta noastra stramoseasca.(se vin cu stereotipii de genul:Să ne iubim unii pe altii,să lasam loc de interpretari,adica adevarul e subiectiv,relativ etc).Adevarul NU E subiectiv,relativ!De aceea este bine să fim mai atenti cu aceea zisă religie din scoli.ORTODOXIA NU ESTE O RELIGIE ,NOI SUNTEM O CREDINTA! Să avem mare grijă cu asa zisa religie din scoli. Fie ca D-zeu să ne ocroteasca de pacat,sa ne lumineze mintea ca sa putem deosebi binele de rau.Amin! Last edited by Alexandru1; 05.05.2010 at 20:40:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ai jignit o gramada de oameni, nu numai atei ci si adepti ai altora religii in afara de a ta ! in Romania 98% se declara crestini, este Romania paradisul pe pamant ? Este Romania tara cu cei mai milostivi si bogati oameni ? NU ! Romania este tara unde vecinii te omoara spargand peretii blocurilor fara sa se gandeasca deloc la tine (asta pentru cei care s-au uitat la reportajul facut de Protv). Citat:
Last edited by izotaurel; 05.05.2010 at 20:23:23. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|