Subiect: "foarte ciudat"
View Single Post
Vechi 10.05.2010, 14:01:03
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Salut Bibi. Am oscilat intre a te baga in seama si a te ignora. Am vazut ca esti mai nou pe aici si am zis sa-ti scriu totusi cate ceva.

Asa, deci:

1. „Bolboroselile” nu sunt bolboroseli, ci vorbirea in limbi, frumosul dar al Duhului Sfant. Daca vrei sa stii ceva despre el trebuie neaparat sa citesti, nu ai incotro. Iti recomand cartea Faptele Sfintilor Apostoli pentru inceput. Daca e prea greu sa o citesti pe toata, poti citi numai capitolele 2, 10 si 19.

2. Vorbirea in limbi, da, este indescifrabila pentru tine, dar e normal sa fie asa, nu iti este adresata. Este adresata lui Dumnezeu si El o poate descifra.

3. Apostolii asa faceau. In nici un caz nu faceau „ha ha ha” cum faci tu. Ha ha ha faceau unii din public care nu intelegeau ce se petrece. Cum nu intelegi nici tu. Ei ziceau ca apostolii sunt beti. Tu asta nu ai zis-o inca dar probabil, urmeaza.

Toate cele bune, tinem legatura.
Eu sunt ortodoxa si foarte noua pe forum. Urmaresc de ceva vreme conversatiile de aici si te-as ruga daca-mi poti spune cum, in ce fel se produce fenomenul de vorbire in limbi a credinciosilor penticostali? Si , mai ales de ce este nevoie sa se vorbeasca in limbi? Si ce vorbiti in limbi? Daca vorbirea in limbi este o rugaciune indreptata catre Domnul, atunci limba materna a fiecaruia ar fi la fel de bine inteleasa de Dumnezeu. Rugaciunea ar fi auzita si daca ai spune-o in gand! Cel care vorbeste in limbi stie ce spune? Si as mai avea de intrebat dar n-as vrea sa exagerez.
Reply With Quote