![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
este un topic special pentru asta, marilena...
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7556 Pe la sfarsitul lui am scris si noi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
protestantilor/neoprotestantilor, nu vreau sa-i judec. As vrea doar sa-i inteleg. Spui ca ai participat si la o Sfanta Liturghie. E minunat! O sa mai participi si altadata si o sa ramai cu noi. Sper... |
|
|||
|
|||
![]()
Eu consider ca sunt cu voi, chiar daca nu sunt ca voi...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Chiar nu ai fost niciodata curioasa sa participi la o Sfanta Liturghie?....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Gresesti. Ai mei nu sunt asa de speriati de ortodocsi precum par.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 10.05.2010 at 14:32:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi pentru unii poate parea o exagerare>ei bine nu este chiar asa>exista asa ceva si se numeste hematohidroza.Este extrem de rar dar nu imposibil.Acest fapt a fost observat de ,,doctorul" Luca care nu a putut sa-si reprime observatia medicala a ceea ce vedea. http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_.../Hematohidroza Asta ar duce cumva spre manifestari de hemopericard drept posibila cauza a decesului.Ca sa fiu sincer>inca cercetez constatarilor medicului Luigi Malantrucco.Taina mortii Sale pe Cruce este departe de a fi inteleasa de catre noi,fie si din punct de vedere medical. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu, la randul meu, consider ca ESTI CA NOI din acelasi pamant si ca ESTI CU NOI, pe acelasi pamant. Sper ca si iubirea noastra sa fie daruita aceluiasi Stapan.
Am incercat sa caut raspus la intrbarile adresate, de altfel, lui penticostalulmantuibil, dar intrand pe topicul indicat de tine, dupa cateva pagini, ultimele din topic, n-am gasit raspuns. Mai caut dar nu am prea mult timp la dispozitie, caci sunt la serviciu iar acasa nu am acces la internet. Copii mei nu-mi lasa calculatorul la dispozitie prea mult. Oricum, chiar daca nu aflu raspunsurile, cel putin din conversatiile dintre voi imi pot face o ideie... M-am cam bagat ca musca-n lapte pe aici... Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|