Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
... se desăvârșesc prin Har ca femeia liberă a Ierusalimului Ceresc, Noul Ierusalim, ...
|
Acum și Noul Ierusalim de la Pucioasa e femeie? după ce făcurăți zilele săptămânii femei și bărbați, ca să se aprindă unii către altele cu poftă bărbătească și pofteă femeiască?
|
Păi dacă nu citești de la Galateni ce s-a scris despre Agar și Sarra, (a dat cineva un citat de acolo) n-ai cum să înțelegi cum de se scrie la Apocalipsă de Sfânta Cetate a Noului Ierusalim și de Femeia Mielului care s-a pregătit pentru ca să intre la Nuntă, și atunci firește că te miri, dar e curios de ce mirarea ta este atât de contrazicătoare.
Păi cum să se aprindă? Păi sfinții (zilele cele vii) care suferă dureri de la cei ce nu postesc nu sunt adulterini și nici nu cad în ispită ca să curvească, ci doar oamenii cad, oamenii păcătoși care se ispitesc și poftesc femeia străină din lăcomie la toate.
Citat:
Bă pucioșilor, da voi chiar nu sunteți întregi la cap.
Și nu ne mai intoxica cu citate pucioase, please. Lasă propaganda pe altă dată, când o șă-ți cerem noi, ceilalți, dacă o să ne plictisim.
|
Eu sunt păcătos mare păcătos mirean din poBor și nu am întâlnit vre-un pucios și nu locuiesc la Pucioasa ca să crezi că sunt pucios ci sunt împreună cu ei numai prin Credință, prin darul Cel de sus. Dar întregi suntem la cap fiindcă noi avem drept cap pe Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... voi pe cine?
Am dat și eu un mic citat și m-ai și trimis să mă evacuez, dar l-am dat să vezi că nu vorbesc de la mine ci după scripturi, după prooroci... deci după Domnul.
Iar propagandă negativă pe aici face Maria Margareta că eu mi-am mărturisit doar Credința deci nu fac nici o propagandă că n-am absolut nici un minteres ci am mărturisit din pură fericire de a afla și a cunoaște Adevărul sperând că e și în folosul celor ce doresc să afle că și totuși Dumnezeu este Unul, și nu e Acela care este și nu un mort sau unul pe care-l vor oamenii fie să fie fie sp nu fie...