![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar dacă te bucuri de răul altuia, apăi atunci ești un pucios desăvârșit. Și ce-i cu Pătlăgica asta de la Tulcea, o fi vreun alt Nou Ierusalim cu iz de hidrogen sulfurat? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ai văzut Edenul, ai văzut taină? Te-ai uitat din satelit la Rai? Ai văzut locul unde a intrat păcatul în gLume prin primii oameni? Vechiul Rai este la răsărit de Pucioasa, căci la Pucioasa Glodeni a fost plămădit omul din țărână și de acolo a fost dus și așezat în Raiul desfătării, la Pătlăgeanca, pe care păcătuind l-a pierdut. Dar bârna e mare pentru unii... și de ce căutați în altă parte Vechiul Eden pierdut? El era de mult sub ochii noștrii! Sau nu a fost cine să vadă, căci au crezut că a dispărut de pe pământ ori că a fost ceva imaginar... A fost și este real și tainc totodată, și din mijlocul Edenului ieșea un râu și de la Rai se împrțea în 4 brațe, și în mijlocul Raiului erau pomii Cunoștinței binelui și a răului dar și pomul Vieții. Deci Raiul nu e totuna cu Edenul, ci în Eden a sădit Dumnezeu un Rai. Amu, ce să pricepem de aici? Că cele patru brațe ale râului Edenului, la răsărit de Pucioasa, sunt Chilia, Sulina și Sfântul Gheorghe? Să nu se supere Sfântul pe noi, că l-am trecut ultimul, după Sulina. Adică, cei patru evangheliști erau trei: Luca și Matei. Și noi, care credeam că raiul pe pământ e la Pucioasa! Când colo, iată! E la Pătlăgeanca! Probabil că acolo s-au cultivat primele pătlăgele de pe pământ. Să ne spună Vsovi, care le știe pe toate, dacă s-au găsit ceva urme arheologicie de pătlăgele fosilizate, ca să credem și noi basmul ăsta cu Raiul de la Pătlăgeanca. Mare e grădina lui Dumnezeu! În ea sunt mulți pucioși care sădesc pătlăgele, pe care le sapă și le udă cu patru brațe, dar cele patru brațe sunt trei: brațul stâng, și brațul drept. Pe grădinarul-șef îl cheamă Vsovivi. El culege pătlăgelele și le mănâncă, plescăie din buze și apoi ne suipă nouă sâmburii în ochi. De aia ne dor ochii, când stăm mult timp holbați pe ecranul computerului. Facerea, cap. 2: 10 Și din Eden ieșea un râu, care uda raiul, iar de acolo se împărțea în patru brațe. 11 Numele unuia era Fison. Acesta înconjură toată țara Havila, în care se află aur. 12 Aurul din țara aceea este bun; tot acolo se găsește bdeliu și piatra de onix. 13 Numele râului al doilea este Gihon. Acesta înconjură toată țara Cuș. 14 Numele râului al treilea este Tigru. Acesta curge prin fata Asiriei; iar râul al patrulea este Eufratul. Last edited by AngelicaKroner; 12.05.2010 at 18:27:43. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi cum să se aprindă? Păi sfinții (zilele cele vii) care suferă dureri de la cei ce nu postesc nu sunt adulterini și nici nu cad în ispită ca să curvească, ci doar oamenii cad, oamenii păcătoși care se ispitesc și poftesc femeia străină din lăcomie la toate. Citat:
Am dat și eu un mic citat și m-ai și trimis să mă evacuez, dar l-am dat să vezi că nu vorbesc de la mine ci după scripturi, după prooroci... deci după Domnul. Iar propagandă negativă pe aici face Maria Margareta că eu mi-am mărturisit doar Credința deci nu fac nici o propagandă că n-am absolut nici un minteres ci am mărturisit din pură fericire de a afla și a cunoaște Adevărul sperând că e și în folosul celor ce doresc să afle că și totuși Dumnezeu este Unul, și nu e Acela care este și nu un mort sau unul pe care-l vor oamenii fie să fie fie sp nu fie... Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 19:06:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu care credeam ca imparatia lui Dumnezeu este inauntrul nostru, nu localizata intr-un mic punctulet de pe suprafata pamantului...si ca sotia Mielului este acest pamant invesmantat in lumina lui Dumnezeu... Credeam...visam... Vise desarte oare, aceasta Imparatie a lui Dumnezeu pe pamant? Last edited by maria-luisa; 12.05.2010 at 19:18:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
„... Iar propagandă negativă pe aici face Maria Margareta că eu mi-am mărturisit doar Credința deci nu avocățesc și nici nu mă cert cu ea și nici cu tine și nu fac nici o propagandă că n-am absolut nici un minteres ci am mărturisit din pură fericire de a afla și alții și a cunoaște Adevărul sperând că e și în folosul celor ce doresc să afle că, și totuși, Dumnezeu este Unul, și Acela este Cerele este și nu un mort sau unul sau altul pe care-i vor oamenii fie să fie după cum vor ei fie să nu fie... după cum vor ei. ” Deci nu dau vina pe MM și sigur că Îpărăția Cerurilor este înăuntrul nostru, dar Raiul Desfătării ca localizare este la Pătșăgeanca, și aia a mai rămas din el pe pământ odată cu părăsirea de către om a Împărăției Cerurilor din noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
interesant ce ai zis aici, totusi: "și totuși, Dumnezeu este Unul, și Acela este Cerele este și nu un mort sau unul sau altul pe care-i vor oamenii fie să fie după cum vor ei fie să nu fie... după cum vor ei. ” Poti explica? care este adevarul, vsovivi? Last edited by maria-luisa; 12.05.2010 at 19:30:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi draga mea AngelicaKroner, nu se poate să iei în seamă ce vrei tu și să neglijezi ce vrei tu ca să iasă ce vrei tu; Unde ai uitat pe brațul Tătaru? Adică Tigrul cum ar veni? Raiul de la Pucioasa e un nou Rai sădit în Eden dar cel vechi e la Pătlăgeanca și se vede ce s-a ales de el căci s-a despărțit de Cer. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi voi ar trebui să cunoașteți cine e marmota, și care e staniolul, dar voi nu vă uitați și în inima voastră și nu căutați la Dumnezeu ci vă luați după fața de lux a omului și așa vedeți mereu viceversa... fiindcă ascultați de nenia cu pisikaa în lesă și de tanti grijania pentru că ea vă face cafea neagră și bună, bună de tot și aburitoare și apoi la o șezătoare vă ghicește în zaț ce nebunie de pe urmă o să căpătați voi în viitor așa ca o mare realizare împreună cu ceilalți farisei și cărturari... și voi credeți și ascultați de ea și râvniți acel vis foarte frumos și bun, bun de tot. Dar degeaba vorbim că voi persiflați și vă jucați la marginile iadului... și acolo n-ai ce să faci decât să-ți furgăsești cu ironia, pălăria, și apoi marmota te ajută și ea și înveșește în staniol tot ce a rodit pisikaa și împreună, amândouă le acoperă, roadele cu nisisip... ca să dispară potoareaoarea... ce iese de la puteroareoare. Asta e. Iar acolo am zis că nu este pentru cine se pregătește ci pentru cine se nimerește, căci mulți chemați și puțini aleși, adică este pentru cine ia aminte. Last edited by vsovivi; 12.05.2010 at 19:50:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar cei alesi, la ce iau aminte ? Cine ia aminte, la ce? cine "se nimereste" inseamna "cine ia aminte", sau este ceva la voia intamplarii? Sa nu iei numele Domnului in desert, te rog. Last edited by maria-luisa; 12.05.2010 at 20:05:43. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|