Subiect: Fecioria
View Single Post
Vechi 19.05.2010, 15:08:23
voxdei55 voxdei55 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2009
Locație: ANCONA..iTALIA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Nu ti se pare ca Iisus duce o viata calugareasca? Sa nu imi spui ca socotesti ca ar fi avut camin, fost casatorit si ar fi avut nu stiu cati copii. Nu ti se pare ca apostolii duc o viata calugareasca? Ca lasa toate, avere, familie, si ii urmeaza lui Hristos? Ca nu isi ingroapa nici macar mortii din familie, daramite sa isi mai ia vreo femeie si sa aiba grija de plozi? Spune-mi ce le lipseste din cele trei voturi ale calugariei: castitatea, saracia auto-impusa si ascultarea?! Intreaga viata pe pamant a lui Hristos este o ascultare de Tatal. Intreaga viata a apostolilor este o ascultare de Hristos. Fixeaza-ti mai bine standardele in ceea ce priveste calugarie si apoi iti poti da cu parerea despre ce ai mai auzit pe la stiri!
Nimic mai fals..IIsus a trait in lume si a avut o viata activa in toate.Apostolii,..nu au fost de la inceput chiar asa de sfinti..cel putin Petru s-a dezis de IIsus de trei ori chiar si dupa toate minunile facute..Iuda se zice ca l-a tradat..iar ceilalti au destule ciudatenii in vietile lor,daca stai si le studiezi din mai multe surse.Raman la ceea ce am spus mai inainte..calugaria inseamna lasitate.si ma indoiesc ca place lui Dumnezeu,,altfel ar fi spus..cresteti si deveniti calugari..
Reply With Quote