View Single Post
Vechi 20.05.2010, 12:31:31
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Andrusca tu crezi ca eu am nevoie sa citesc niste marturii ciudate pentru a cunoaste miscarea penticostala? Nu intelegi ca eu traiesc in ea de multi, multi ani?

Am luat in calcul toate mizeriile scrise pe aici. Si nu e cazul sa citesc undeva pentru a crede ca intre penticostali se petrec multe chestii ciudate. Stiu eu personal o gramada.

Raspunsul meu la acuzatiile acestea il cunosti deja.
El este EXACT acelasi cu al tau sau cu al unui catolic.
Raspunsul meu nu poate fi la fel cu al tau, deci te rog nu fa aceasta comparatie...ca nu e cazul.

Nici macar nu se vorbeste despre pacatosenia pastorilor, sau a mirenilor...ci despre ceea ce va reprezinta, aceasta insistenta de a se crede ca ceea ce se intampla in cultul tau...in masa, e ceva real, de la Duhul Sfant, deci eu zic ca e altceva.

Nu sta nimeni sa va urmerasca pe la colturi sa vada cate fapte bune faceti, cum traiesc enoriasii, ciiii...pur si simplu credem ca ceea ce se intampla in cultul vostru nu e ceva de la Dumnezeu, atat! Despre asta discutam aici...
Citat:
Ce tu trebuie sa citesti aici pe forum sau trebuie sa vezi la TV preoti cu totul si cu totul straini de spiritul crestin? Cand se face vorbire de preoti betivi sau hrapareti sau violatori, tu cum raspunzi?

„ - Da, domle, daca asa e cum am vazut la TV pe preotul acela las ortodoxia si plec la penticostali!Asa gandesti? Asa gandeste un catolic practicant?

Nici vorba. Voi sustineti: respectivii nu ne reprezinta. Ortodoxia este altfel: e minunata, e ...
Ortodoxia este minunata, da...este Biserica Adevarata, singura, unica, si cea dreapta!

Te rog lasa vorbaria pe langa subiect, se vede ca nu ai inteles intrebarea mea, si nici pozitia de pe care veneau marturiile!

Vorbeste te rog despre darul tau, cum se manifesta, cum s-a manifestat...cum l-ai primit, poti face asta?

Citat:
Nu inteleg de ce esti asa surprinsa de faptul ca eu, un penticostal practicant am raspunsuri asemanatoare.

Deci: tu citesti marturiile despre preotii corupti? Iei in calcul marturiile zecilor de preoti care au trecut la neoprotestanti? Te afecteaza in vreun fel ce zic ei?

Sau ii consideri niste apostati mincinosi si tradatori?
Hmm...te rog prezinta-mi 10 marturii ale preotilor care au trecut la penticostali, asta e cultul tau, cel cu darul...si nu e acelasi cu celelalte culte NP, ca sa ne facem intelesi!

Dar poate ca nu inteleg eu ceva, tu ai citit articolul ala...ai vazut ca marturiile erau ale unor oameni care aveau darul, care erau mandri de el, care relatau contextul in care l-au primit...sau vorbesti de pe pereti?

Ce tot directionezi discutia spre alte aspecte, spre apostati, coruptie, si alte asemenea?...aspectele alea legate de repetarea "la la la-ului", provocarea darului, pastorul care indeamna la vorbitul aiurea, fara sens...sunt oameni care au darul, nu apostati, corupti, ci care au fost " daruiti" in urma insistentei lor ( si probabil sunt)...deci ce ai de spus, eu asta te-am intrebat, dar nu inteleg despre ce tot vorbesti pe aici totusi?

E adevarat ca asa se primeste darul in randul unor comunitati, ca pastorii sustin aceste lucruri, ca se insista numai si numai pe darul acesta?

Last edited by AndruscaCIM; 20.05.2010 at 12:43:51.