![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nici macar nu se vorbeste despre pacatosenia pastorilor, sau a mirenilor...ci despre ceea ce va reprezinta, aceasta insistenta de a se crede ca ceea ce se intampla in cultul tau...in masa, e ceva real, de la Duhul Sfant, deci eu zic ca e altceva. Nu sta nimeni sa va urmerasca pe la colturi sa vada cate fapte bune faceti, cum traiesc enoriasii, ciiii...pur si simplu credem ca ceea ce se intampla in cultul vostru nu e ceva de la Dumnezeu, atat! Despre asta discutam aici... Citat:
Te rog lasa vorbaria pe langa subiect, se vede ca nu ai inteles intrebarea mea, si nici pozitia de pe care veneau marturiile! ![]() Vorbeste te rog despre darul tau, cum se manifesta, cum s-a manifestat...cum l-ai primit, poti face asta? Citat:
Dar poate ca nu inteleg eu ceva, tu ai citit articolul ala...ai vazut ca marturiile erau ale unor oameni care aveau darul, care erau mandri de el, care relatau contextul in care l-au primit...sau vorbesti de pe pereti? Ce tot directionezi discutia spre alte aspecte, spre apostati, coruptie, si alte asemenea?...aspectele alea legate de repetarea "la la la-ului", provocarea darului, pastorul care indeamna la vorbitul aiurea, fara sens...sunt oameni care au darul, nu apostati, corupti, ci care au fost " daruiti" in urma insistentei lor ( si probabil sunt)...deci ce ai de spus, eu asta te-am intrebat, dar nu inteleg despre ce tot vorbesti pe aici totusi? E adevarat ca asa se primeste darul in randul unor comunitati, ca pastorii sustin aceste lucruri, ca se insista numai si numai pe darul acesta?
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 20.05.2010 at 12:43:51. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|