Citat:
În prealabil postat de Danut7
Ia spune-mi cum interpretezi tu 1Corinteni 13:8-12?Ce inseamna ca stiinta se va sfarsi?Ia spune-mi?Cum se va sfarsii, si cand?"
|
"Cât despre proorocii – se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși;
Pentru că în parte cunoaștem și în parte proorocim.
Dar
când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa."
Cand vom ajunge la desavarsirea noastra anume cand va veni Cel ce este desavarsit si vom fi ca El, atunci nu va mai fi nevoie de cunoastere in parte, proorocie si vorbiri in limbi.
Citat:
Eu nu iti dau numai pareri personale, ci ti-am prezentat mai multe fapte... E un fapt istoric ca vorbirea in limbi ca manifestare generala a incetat de pe la sfarsitul secolului II , ca exista si vorbire in limbi contrafacuta, a existat chiar si la eretici si ca in ziua de azi si samanii(preotii si vrajitorii voodoo) si preotii hindusi si din cultura indiana, indoneziana, etc vorbesc in limbi.Ei si sectarismul minoritar..
|
Asta nu dovedeste decat ca Biserica o luase pe cai gresite. Dumnezeu nu-si schimba principiile dupa istorie; Cuvantul Lui e etalonul.
Citat:
Nu vreau... Daca te intereseaza pune mana si citeste volumele Filocaliilor, Patericele si vietile sfintilor...
|
Deci nu ai prea multe daruri de povestit...am inteles...
PS, sigur in filocalii si vietile sfintilor nu scrie despre biserica te de pe strada X nr Y...La ea ma refeream. Ca si crestin serios care ai pretentia sa dai si invataturi, ar trebui sa ai macar un dar din cele noua.