![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

"Cât despre proorocii – se vor desființa; darul limbilor va înceta; știința se va sfârși; Pentru că în parte cunoaștem și în parte proorocim. Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa." Cand vom ajunge la desavarsirea noastra anume cand va veni Cel ce este desavarsit si vom fi ca El, atunci nu va mai fi nevoie de cunoastere in parte, proorocie si vorbiri in limbi. Citat: 

Citat: 

PS, sigur in filocalii si vietile sfintilor nu scrie despre biserica te de pe strada X nr Y...La ea ma refeream. Ca si crestin serios care ai pretentia sa dai si invataturi, ar trebui sa ai macar un dar din cele noua. 

"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 | 
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 | 
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 | 
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 | 
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 | 
| 
 |