Citat:
În prealabil postat de gavriil
Bun deci copilul este HRISTOS.
Atunci cum femeia este Israel tu vrei sa zici ca tot Israelul era in durerile nasterii barbati,femei si copii ?
|
Mai Apocalipsa este o carte plina de simboluri. Normal ca nu se refera la o nastere de 9 luni. Venirea Mantuitorului a fost un proces care a tinut intreaga perioada a VT.
Te-am intrebat si nu mi-ai raspuns, tu crezi ca Satana a stat si a pandit 9 luni pe Sf Maria ca sa nasca???
Intreg Israelul astepta venirea lui Mesia.
Citat:
Femeia care este in apocalipsa 12 este femeia care trebuia sa inplineasca prorocia pe care a spuso DUMNEZEU in Geneza 3 cu 15 ear acesta femeie este FECIOARA MARIA.
|
Prorocia nu se referea la Maria , ci la samanta care va distruge pe Satan.
Zi-mi si mie de ce in Apocalipsa in cap 5 spune asa despre Hristos:
"Și am plâns mult, fiindcă nimeni n-a fost găsit vrednic să deschidă cartea, nici să se uite în ea.
Și unul dintre bătrâni mi-a zis: Nu plânge. Iată, a biruit leul din seminția lui Iuda, rădăcina lui David, ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei. "
De ce nu a zis simplu, Iisus fiul Mariei a biruit ca sa deschida cartea? Si in NT deseori apare Iisus ca Fiu al lui David....
De ce?
Citat:
Nu incurca visul lui Iosif cu ce este in apocalipsa in visul lui era vorba de viitorul apropiat care este si aratat. Semnificatia visului este explicata in ceea ce sa intimplat atunci de la vinzarea lui pina cind a devenit tafnapanea si sia ajutat familia nu are legatura cu apocalipsa 12 .
|
Visul lui Iosif seamana extrem de mult cu ceea ce e prezentat in Ap 12. Nu poti nega asta si sa cauti alte explicatii:
"Și a mai visat el alt vis și l-a spus tatălui său și fraților săi, zicând: "Iată am mai visat alt vis: soarele și luna și unsprezece stele mi se închinau mie".
Citat:
In creatie este aratata prima profetie care trebuia inplinita ear singura care putea sa o inplineasca era doar FECIOARA MARIA nu alta femeie pentru ca DUMNEZEU a hotarit asa nu pentru ca spun eu.In toata creatia LUI DUMNEZEU nu mai este o femeie care sa poata implini aceasta prorocie.
|
aici deja o iei rau la vale. unde ai vazut tu in Sf Scriptura ca numai Maria putea da nastere lui Mesia? Repeti obsesiv ideea asta care nu are nici un fundament. TI-am zis ca din orice fecioara din semintia lui Iuda se putea naste Mesia. Dumnezeu a hotarat Israelul->Semintia lui Iuda ca linie mesianica iar Maria facea parte din aceasta semintie.
Tu pe ce te bazezi cand spui ca numai Maria putea implini prorocia?Ce argumente ai?
Citat:
Ear ca tu sa poti intelege ar trebui sa stii ca daca ii spunem femeie asta nu inseamna ca nu mai este FECIOARA ii spunem femeie pentru ca asa a chemato omul Adam de la creatie.
Cind Adam ea zis Evei femeie dupa ce a creato DUMNEZEU tu ce crezi era fecioara sau nu ?
|
Si atunci de ce nu spune in Isaia ca Femeia va da nastere unui copil?Si spune Fecioara? de ce se face diferenta?
Da vad ca refuzi sa imi raspunzi la intrebari. Zi-mi te rog unde si cand s-au intamplat urmatoarele prorocii cu privire la Maria:
"Și femeii i s-au dat cele două aripi ale marelui vultur, ca să zboare în pustie, la locul ei, unde e hrănită acolo o vreme și vremuri și jumătate de vreme, departe de fața șarpelui.
Și șarpele a aruncat din gura lui, după femeie, apă ca un râu ca s-o ia apa.
Și pământul i-a venit femeii într-ajutor, căci pământul și-a deschis gura sa și a înghițit râul pe care-l aruncase balaurul, din gură. "