![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Te-am intrebat si nu mi-ai raspuns, tu crezi ca Satana a stat si a pandit 9 luni pe Sf Maria ca sa nasca??? Intreg Israelul astepta venirea lui Mesia. Citat:
Zi-mi si mie de ce in Apocalipsa in cap 5 spune asa despre Hristos: "Și am plâns mult, fiindcă nimeni n-a fost găsit vrednic să deschidă cartea, nici să se uite în ea. Și unul dintre bătrâni mi-a zis: Nu plânge. Iată, a biruit leul din seminția lui Iuda, rădăcina lui David, ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei. " De ce nu a zis simplu, Iisus fiul Mariei a biruit ca sa deschida cartea? Si in NT deseori apare Iisus ca Fiu al lui David.... De ce? Citat:
"Și a mai visat el alt vis și l-a spus tatălui său și fraților săi, zicând: "Iată am mai visat alt vis: soarele și luna și unsprezece stele mi se închinau mie". Citat:
Tu pe ce te bazezi cand spui ca numai Maria putea implini prorocia?Ce argumente ai? Citat:
Da vad ca refuzi sa imi raspunzi la intrebari. Zi-mi te rog unde si cand s-au intamplat urmatoarele prorocii cu privire la Maria: "Și femeii i s-au dat cele două aripi ale marelui vultur, ca să zboare în pustie, la locul ei, unde e hrănită acolo o vreme și vremuri și jumătate de vreme, departe de fața șarpelui. Și șarpele a aruncat din gura lui, după femeie, apă ca un râu ca s-o ia apa. Și pământul i-a venit femeii într-ajutor, căci pământul și-a deschis gura sa și a înghițit râul pe care-l aruncase balaurul, din gură. " Last edited by eclesiastul; 18.06.2010 at 16:38:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iacov si Isav(Esau) sau Edom. | Danut7 | Din Vechiul Testament | 2 | 24.01.2011 01:29:52 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? | Agkelos | Din Vechiul Testament | 12 | 21.09.2009 11:19:24 |
Un verset din Evanghelia de azi | achimovjan | Generalitati | 131 | 18.07.2008 23:42:09 |
Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 22:04:53 |
|