Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2010, 15:44:54
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eclesiastul Vezi mesajul
copilul e Hristos. Femeia reprezinta semintiile lui Israel , dupa cum ti-am mai spus.

In primul rand in cap 12 se prezinta cu termenul de femeie, nu fecioara.
In al doilea rand, faptul ca sunt 12 stele e clar ca se refera la cele 12 semintii ale lui Israel si ca femeia simbolizeaza aceste semintii. Seamana f mult imaginea cu visul lui Iosif.
In Apocalipsa 1 se spune clar ca e Hristos, in Apocalipsa 12 nu vezi nicaieri numele de Maria. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta. Nici prorociile de mai departe din cap 12 nu se potrivesc cu Maria.

Gresesti, cum sa nu fi fost posibil sa vina Mesia decat prin Maria? Dumnezeu a ales-o pe Maria deoarece era din semintia lui Iuda, putea sa aleaga orice fecioara din semintia lui Iuda. Venirea lui Hristos nu fost conditionata niciodata de Maria. Nu cred ca era singura fecioara neprihanita din toata semintia lui Iuda. Tu pe ce te bazezi cand spui ca nici o alta fecioara(nu femeie cum spui tu) nu putea naste pe Mesia?
Fecioara Maria a fost punctul terminus al implinirii profetiei, dar profetia nu a fost facuta ei, ci lui Avraam.

Vad ca nu ai raspuns la intrebarile care ti le-am pus, ca sa te ajute sa iti dai seama despre cine e vorba. eu zic sa iti raspunzi la acele intrebari ca sa iti fie mai clar.
Bun deci copilul este HRISTOS.
Atunci cum femeia este Israel tu vrei sa zici ca tot Israelul era in durerile nasterii barbati,femei si copii ?

Femeia care este in apocalipsa 12 este femeia care trebuia sa inplineasca prorocia pe care a spuso DUMNEZEU in Geneza 3 cu 15 ear acesta femeie este FECIOARA MARIA.

Nu incurca visul lui Iosif cu ce este in apocalipsa in visul lui era vorba de viitorul apropiat care este si aratat. Semnificatia visului este explicata in ceea ce sa intimplat atunci de la vinzarea lui pina cind a devenit tafnapanea si sia ajutat familia nu are legatura cu apocalipsa 12 .In creatie este aratata prima profetie care trebuia inplinita ear singura care putea sa o inplineasca era doar FECIOARA MARIA nu alta femeie pentru ca DUMNEZEU a hotarit asa nu pentru ca spun eu.In toata creatia LUI DUMNEZEU nu mai este o femeie care sa poata implini aceasta prorocie. Ear ca tu sa poti intelege ar trebui sa stii ca daca ii spunem femeie asta nu inseamna ca nu mai este FECIOARA ii spunem femeie pentru ca asa a chemato omul Adam de la creatie.
Cind Adam ea zis Evei femeie dupa ce a creato DUMNEZEU tu ce crezi era fecioara sau nu ?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iacov si Isav(Esau) sau Edom. Danut7 Din Vechiul Testament 2 24.01.2011 01:29:52
Evanghelia lui Iuda ben_gal Iudaismul 7 15.04.2010 17:43:32
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? Agkelos Din Vechiul Testament 12 21.09.2009 11:19:24
Un verset din Evanghelia de azi achimovjan Generalitati 131 18.07.2008 23:42:09
Fericitul Iacov Talikis jenica Mari Duhovnici si predicile lor 6 19.09.2007 22:04:53