View Single Post
Vechi 27.06.2010, 21:18:39
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
roaga-te ca bine faci, poate lasi sectaria.
ei, sa-ti spun eu ce am observat. cand vedeti ca nu ne puteti sminti si pacali cu mizeriile voastre, va crizati...hahhhahaha... acum ceva timp cineva iti arunca in fata pe zana zanelor, helen withe, si tare te mai perpeleai.... pana nu accepati ca ati fost infiintati de o impostoare, jaba veneti aici sa propovaduiti baliverne. ortodoxia n-ai cu ce s-o manjesti.... iar helenuta v-a sta pe frunte ca o cruce infierata.... toti sa vedem de la o posta, oricat ati incerca sa ascundeti asta....
sa nu uit, pentru cei proaspeti pe forum, trice e fost ortodox, care n-a catadicsit sa invete nimic, si cand au venit secatrii, a fost prada cea mai usoara, n-a luptat pentru credinta, a preferat indoctrinarea, si spalarea creierului.... da, da...supara-te acu.... daca vrei sa-mi spui numele tau de botez, ca maine ma duc la biserica si am sa ma rog pentru tine.
E foarte dureros, dar stii de ce? Sunt foarte multi adventisti tineri, au diverse activitati si cu siguranta l-au bagat in seama... E trist sa cazi din necunostinta!