View Single Post
Vechi 27.09.2010, 16:45:37
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Si eu ti-am spus ca si eu fac parte din BOR dar nu sunt de acord cu toate astea: homosexualii, prostitutia, erezia, orice pentru avantaje lumesti.
Daca eu as spuna ca toti cei care se numesc Brabete sunt intr-un anumit fel, jignitor, ar fi foarte urat fata de fratia ta, nu crezi? Si nici parintilor dumitale nu li s-ar face vreo cinste, nici bunicilor...! Iarta-ma de comparatia foarte... fortata.!!!
E o mica mare diferenta!
Cind eu am atacat o parte a BOR (iar atacat este mult pentru ca efectiv am facut o constatare la fel puteam spune ca astazi ploua fara sa fie o jignire pt nimeni) dumneata te puteai simtii jignit doar daca faci parte din acea parte! Dupa declaratia de mai sus insa se pare ca nu!
Daca spuneam ca parintii dumitale sint niste lepadaturi era altceva. Neamul nu ti-l alegi, nu te poti dezice de singele tau in timp ce biserica, secta sau care parte din biserica, DA!
Cum spuneam nu va cer acest lucru pentru ca stiu mai multe decit se pare ca stiu!
Parerea mea este ca ce ar trebuii Dumnezeu sa va dea in primul rind este un pic de detasare, capacitatea de a nu considera totul un atac la persoana...ca nu este!
Reply With Quote